Averea lui Britney Spears, încă trei săptămâni pe mâna tatălui său

Britney Spears mai rămâne încă trei săptămâni sub curatela tatălui său, Jamie Spears, care este şi administratorul averii cântăreţei, deşi un avocat asociat cu managerul acesteia a cerut ca acest caz să treacă sub jurisdicţie federală pentru că se încalcă nişte libertăţi civile, informează Reuters.

3 afișări
Imaginea articolului Averea lui Britney Spears, încă trei săptămâni pe mâna tatălui său

Averea lui Britney Spears, încă trei săptămâni pe mâna tatălui său

Decizia judecătorească ce-i îi dă lui Jamie Spears autoritate aproape totală pentru a se ocupa cum crede de cuviinţă de fiica sa, în vârstă de 26 de ani, şi pentru a-i administra averea a fost prelungită până pe 10 martie. Acest tip de procedură are loc atunci când un tribunal stabileşte că un individ major nu este capabil să se îngrijească singur.

Fratele lui Britney, Brian, a fost numit co-administrator al averii cântăreţei, alături de un avocat din Los Angeles, Ivan Taback.

Avocatul Jon Eardley, asociat cu managerul lui Spears, Sam Lutfi, a fost, însă, de părere că acest caz trebuie judecat la un tribunal federal, pentru că starul este privat de libertăţile sale civile. Eardley spune că judecătorul care a pus-o pe Britney sub curatela tatălui său s-a bazat în luarea deciziei numai pe medicaţia pe care trebuie să o ia aceasta. Avocatul a mai spus că Britney nu este lăsată să se întâlnească cu prietenii, să primească sau să dea telefoane, să conducă o maşină sau să aibă acces la bani sau la un card de credit.

De cealaltă parte, mama lui Britney Spears a afirmat că impresarul acesteia, Sam Lutfi, i-a drogat fiica şi a încercat să-i controleze viaţa. În urma acestor declaraţii, un judecător din Los Angeles a emis un ordin de restricţie prin care Lutfi este obligat să nu se apropie de Britney Spears şi să nu încerce să o contacteze.

Din cauza problemelor personale cu care Spears s-a confruntat în ultima vreme, cântăreaţa a fost internată de două ori în decurs de o lună în secţia de psihiatrie a spitalului UCLA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici