Averea lui David Bowie, estimată la 100 de milioane de dolari, împărţită între văduva şi copiii lui

Averea cântăreţului britanic David Bowie, care a decedat pe 10 ianuarie, este estimată la aproximativ 100 de milioane de dolari, jumătate din aceasta urmând să îi revină văduvei artistului, celebrul super-model Iman, iar cealaltă jumătate va fi împărţită de fiul şi fiica starului, potrivit BBC.

478 afișări
Imaginea articolului Averea lui David Bowie, estimată la 100 de milioane de dolari, împărţită între văduva şi copiii lui

Averea lui David Bowie, estimată la 100 de milioane de dolari, împărţită între văduva şi copiii lui (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Potrivit testamentului artistului, care a fost depus vineri la o instanţă din Manhattan, Iman va primi jumătate din averea cântăreţului şi reşedinţia din New York a cuplului.

Cealaltă jumătate a averii lui David Bowie va fi împărţită de fiul artistului, Duncan, care provine din prima căsătorie a cântăreţului, cu Angela Bowie, şi de fiica starului, Alexandria Zahra Jones, rezultată din căsătoria lui cu Iman.

Pe de altă parte, potrivit informaţiilor din testamentul său, David Bowie şi-a dorit să îi fie împrăştiată cenuşa pe insula Bali, într-un ritual budist. Nu se ştie dacă această ceremonie a avut deja loc.

Trupul neînsufleţit al lui David Bowie a fost incinerat pe 12 ianuarie, în New Jersey, potrivit unui certificat de deces ataşat testamentului. Niciun membru al familiei sale şi niciun prieten nu au fost prezenţi la incinerarea sa, în conformitate cu dorinţa cântăreţului britanic.

Pe de altă parte, potrivit testamentului artistului, asistenta personală a starului, Corinne Schwab, va primi două milioane de dolari, în timp ce o sumă de un milion de dolari a fost lăsată de cântăreţ unei foste dădace, Marion Skene.

Legendarul muzician britanic David Bowie a murit pe 10 ianuarie, la vârsta de 69 de ani, după o curajoasă luptă de 18 luni cu cancerul.

Ultimul album al lui David Bowie, "Blackstar", lansat cu două zile înainte de moartea acestuia, se află pentru a treia săptămână consecutiv pe primul loc în topurile din Marea Britanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici