Avion transformat într-un palat zburător pentru un prinţ saudit

Dacă covorul zburător rămâne un mit din poveştile arabe, un palat zburător este pe cale să devină realitate, în numai trei ani. Prinţul saudit al-Waleed bin Talalal-Waleed bin Talal şi-a comandat transformarea unui Airbus 380, cel mai mare avion din lume, într-un palat care să îndeplinească toate standardele de lux cu care sunt obişnuiţi membrii „monarhiilor petroliere” din Pensinsula Arabică.

10 afișări
Imaginea articolului Avion transformat într-un palat zburător pentru un prinţ saudit

Avion transformat într-un palat zburător pentru un prinţ saudit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În schimbul a 300 milioane de lire sterline (340 milioane euro), compania britanică Design Q va prelua de la Airbus fuzelajul, motoarele şi echipamentele electronice de navigaţie ale unui A 380, care va fi transformat în palat până în 2012.

Citeşte mai multe despre dotările "palatului zburător" pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici