Avril Lavigne confirmă că s-a despărţit de soţul ei

Cântăreaţa canadiană Avril Lavigne a confirmat despărţirea de soţul ei, Deryck Whibley, solistul trupei Sum 41, informează accesshollywood.com.

219 afișări
Imaginea articolului Avril Lavigne confirmă că s-a despărţit de soţul ei

Avril Lavigne confirmă că s-a despărţit de soţul ei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa canadiană a postat această informaţie pe site-ul ei personal, joi după-amiază, confirmând astfel speculaţiile apărute în presa internaţională despre iminenta despărţire a cuplului.

Avril Lavigne

"Deryck şi cu mine am fost împreună timp de şase ani şi jumătate. Am fost prieteni de când eu aveam 17 ani, am devenit iubiţi când aveam 19 ani şi ne-am căsătorit când aveam 21 de ani. Sunt recunoscătoare pentru toţi aceşti ani petrecuţi împreună şi mă simt binecuvântată pentru că am rămas prieteni în continuare. Îl admir pe Deryck şi îl respect foarte mult. Este cea mai extraordinară persoană pe care o cunosc şi îl iubesc din tot sufletul", a declarat cântăreaţa canadiană. "Deryck şi cu mine ne vom despărţi şi vom merge înainte într-o notă optimistă. Le mulţumesc familiei, prietenilor şi fanilor pentru sprijinul lor", a adăugat ea.

Avril Lavigne, în vârstă de 25 de ani, şi Deryck Whibley, în vârstă de 29 de ani, s-au căsătorit în iulie 2006, după ce s-au logodit în iunie 2005.

Revista US Weekly, care a publicat în premieră, joi, informaţiile despre despărţirea cuplului, susţine că Avril Lavigne a fost aceea care a dorit această despărţire.

"S-a debarasat de el şi i-a spus că îl părăseşte. Vrea să meargă mai departe. Documentele pentru divorţ vor fi completate în aceste zile", a afirmat o sursă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici