Avril Lavigne, diagnosticată cu boala Lyme. „Credeam că mor"

Acum ceva vreme, Avril a explicat că se confruntă cu o gravă problemă medicală şi că se teme pentru viaţa ei. După ce a fost diagnosticată cu boala Lyme, cântăreaţa a trecut prin clipe cumplite.

4294 afișări
Imaginea articolului Avril Lavigne, diagnosticată cu boala Lyme. „Credeam că mor"

Avril Lavigne, diagnosticată cu boala Lyme. „Credeam că mor"

Lyme, cunoscută mai ales ca fiind „boala muşcăturii de căpuşă”, dă medicilor multe bătăi de cap, căci nu există multe studii în acest domeniu.

De cele mai multe ori, simptomele imită anxietatea, oboseala sau diferite afecţiuni compulsiv-obsesive. Iniţial s-a crezut că artista suferă de depresie şi trebuie să ia o pauză, dar apoi medicii i-au dat un verdict crunt.

„Credeam că mor, fiindcă nu puteam să mănânc, să vorbesc sau să mă mişc.”

Avril Lavigne ia tratament şi încearcă să depăşească această problemă. Mai mult decât atât, artista spune că boala Lyme a adus-o mai aproape de fani şi a făcut-o să aprecieze mai mult viaţa.

Acum e într-o stare mai bună şi vorbeşte despre coşmarul prin care a trecut, promiţând că va reveni în curând sub lumina reflectoarelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici