Avril Lavigne îşi va lansa noul album pe 8 martie 2011

Avril Lavigne îşi va lansa noul album "Goodbye Lullaby", pe 8 martie 2011, la patru ani de la apariţia discului "The Best Damn Thing". Starul canadian îşi va lansa noul album, numit "Goodbye Lullaby", pe 8 martie 2011, la RCA Records.

52 afișări
Imaginea articolului Avril Lavigne îşi va lansa noul album pe 8 martie 2011

Avril Lavigne îşi va lansa noul album pe 8 martie 2011 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Avril Lavigne va cânta primul single, "What the Hell", la Dick Clark's New Year's Rockin' Eve, pe 31 decembrie.
"Goodbye Lullaby" cuprinde melodii realizate în colaborare cu Butch Walker şi Max Martin, dar şi cu Deryck Whibley, de care Lavigne a divorţat în 2009, după o căsnicie de trei ani.
Lavigne a declarat pentru Billboard, în februarie anul trecut, că acest album, ce include piese precum "Stop Standing There", "Push" şi "Goodbye", va avea un sound mai dur decât albumele sale anterioare.
Într-o scrisoare adresată fanilor, luna trecută, Lavigne declara: "A fost un album greu de creat şi de lansat pentru mine. Nu numai că a fost cel mai profund şi special album pe care l-am creat, este sincer, onest şi aproape de sufletul meu. Dar pentru prima dată am avut de-a face cu birocraţia. Oamenii lucrează cel mai bine când fac ceea ce îşi doresc şi le place şi nu atunci când sunt forţaţi să facă ceva ce nu le place".
Lavigne a interpretat single-ul "Alice", principala piesă de pe coloana sonoră a filmului regizat de Tim Burton - "Alice in Wonderland", lansat în martie.
Avril Lavigne, care s-a născut în Napanee (Ontario, Canada), a debutat în 2002 cu albumul "Let Go", care s-a vândut în peste 14 milioane de copii în întreaga lume. Ea a devenit celebră pentru piese precum "Complicated" şi "Sk8er Boi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici