Axl Rose a negat zvonurile despre o eventuală reunire a trupei Guns N' Roses în componenţa originală

Axl Rose a postat pe platforma de microblogging Twitter un mesaj în care a negat categoric zvonurile despre o eventuală reunire a membrilor din componenţa originală a trupei americane Guns N' Roses, informează nme.com.

57 afișări
Imaginea articolului Axl Rose a negat zvonurile despre o eventuală reunire a trupei Guns N' Roses în componenţa originală

Axl Rose a negat zvonurile despre o eventuală reunire a trupei Guns N' Roses în componenţa originală (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Muzicianul american a dorit să lămurească lucrurile, după ce Slash, fostul chitarist al trupei Guns N' Roses, a declarat că este dispus să discute despre o eventuală reunire a grupului, doar dacă Axl Rose îl va suna pentru a-şi cere scuze.

"Indiferent de ce ar putea cineva să spună, în acest moment nu există niciun plan - şi nu a existat niciodată în trecut vreun plan - despre organizarea unui turneu (alături de foştii membri ai trupei, n.r.) şi cu siguranţă nu există planuri pentru înlocuirea membrilor actuali. Acestea sunt doar idei întâmplătoare, lansate de diverşi indivizi, care sunt lipsite de orice fundament real", a scris Axl Rose pe contul său de Twitter.

Intervievat de jurnaliştii americani cu puţin timp înainte de turneul mondial pe care celebrul chitarist îl va susţine cu rockerul Ozzy Osbourne, în acest an, Slash a declarat că ar fi dispus să discute cu Axl Rose despre o eventuală reunire a trupei Guns N' Roses, cu condiţia ca fostul său coleg să îl sune şi să îşi ceară scuze. Totodată, Slash a mărturisit că nu se aşteaptă ca acest lucru să se întâmple prea curând.

Slash a părăsit trupa Guns N' Roses în 1996 şi, potrivit presei americane, nu a mai vorbit niciodată cu Axl Rose de atunci.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici