Ayo i-a adus un tribut lui Michael Jackson, la B'estfest - GALERIE FOTO, VIDEO

Cântăreaţa Ayo, fiica unui nigerian şi a unei românce de etnie romă, a concertat, joi seară, la B'estfest, unde a adus un tribut regretatului Michael Jackson, ea interpretând o piesă a celebrului artist.

23 afișări
Imaginea articolului Ayo i-a adus un tribut lui Michael Jackson, la B'estfest - GALERIE FOTO, VIDEO

Ayo i-a adus un tribut lui Michael Jackson, la B'estfestCântăreaţa Ayo, fiica unui nigerian şi a unei românce de etnie romă, a concertat, joi seară, la B'estfest (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO


"Nu vreau să părăsesc scena fără să-i ofer un tribut lui Michael Jackson", a declarat artista în încheierea recitalului său, care a început la ora 19.00 şi a durat până aproape de ora 20.00, desfăşurat în Ziua 1 a celei de-a treia ediţii a festivalului B'estfest.

"Odată cu moartea lui, o parte din copilăria mea a murit", a mai spus artista în vârstă de 28 de ani, care a crescut cu muzica starului decedat pe 25 iunie.

Ayo a interpretat piesa "I Want You Back" a trupei Jackson 5, single extras de pe primul album al formaţiei, din 1969, un cântec care s-a bucurat de-a lungul timpului de un imens succes, criticii de specialitate numindu-l unul dintre cele mai bune hituri pop ale tuturor timpurilor.

De asemenea, de-a lungul recitalului său, situat la limita dintre blues, jazz şi reggae, Ayo şi-a alintat publicul cu piese precum "Down On My Knees", "Help Is Coming", "And It's Supposed to be Love" şi "Slow Slow (Run Run)", care au fost pe buzele multora dintre cei care au luat parte la show.

Foarte naturală şi caldă cu cei din public, artista nu a uitat să mulţumească spectatorilor cu care împarte aceleaşi origini. "Mama mea este rromă - o ţigancă din România, iar sângele meu este sângele vostru", a spus Ayo.

"Deci asta se întâmplă când Rroma se întâlneşte cu România şi cu Nigeria", a mai spus ea.

Înaintea concertului artistei, şi trupa românească Grimus i-a adus un tribut regretatului Jacko.

După Ayo, pe scena festivalului B'estfest a mai urmat formaţia germană Polarkreis 18, urmată de Motorhead şi Moby, care a strâns un public de peste 15.000 de persoane.

Festivalul B'estfest, care a debutat miercuri cu Ziua Zero, continuă la Bucureşti până duminică, urmând să mai prezinte show-uri susţinute de Franz Ferdinand, Orbital, Looptroop Rockers, Santana, Manowar şi alţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici