B'estfest 2009, pe ultima sută de metri

Pregătirile pentru ediţia de anul acesta a festivalului B'estfest au intrat pe ultima sută de metri, evenimentul urmând să debuteze în parcarea Romexpo din Capitală, miercuri, cu Ziua Zero, ce-i va avea cap de afiş pe The Killers, informează organizatorii evenimentului, Emagic.

20 afișări
Imaginea articolului B'estfest 2009, pe ultima sută de metri

Patrice (Imagine: Mediafax Foto)

În zilele de joi, vineri şi sâmbătă vor urca pe scenele festivalului artişti din peste zece ţări, printre aceştia numărându-se şi Motörhead, Moby, Franz Ferdinand, Orbital şi Santana, B'estfest urmând să se încheie duminică, cu Manowar headliner la Aftershock.

Intrarea în spaţiul festivalului se va va face pe la Poarta A din complexul Romexpo. Pentru a se evita aglomeraţia, pe căile de acces vor fi amplasate sisteme de pre-verificare a biletelor.

Pe data de 1 iulie, accesul publicului în zona de festival se va face pe baza unui bilet achiziţionat special pentru această zi, abonamentele B'estfest nefiind valabile pentru Ziua Zero (1 iulie) şi nici pentru Aftershock (5 iulie).

Posesorii unui abonament de trei zile vor primi la intrare o brăţară, în baza căreia se va face accesul şi în celelalte zile de festival. Spectatorii trebuie să păstreze atât brăţara, cât şi biletul, pe toată durata festivalului. Până la ora 23.00, ieşirea din spaţiul de festival se va face pe lângă cortul de acces, unde posesorii de bilete de o zi vor primi o brăţară în cazul în care doresc să revină în spaţiul evenimentului. După ora 23.00, ieşirea publicului se va face pe la porţile A, B si C ale complexului Romexpo.

La B'estfest nu va exista o parcare special amenajată pentru public, organizatorii neasumându-şi responsabilitatea pentru autovehiculele parcate în jurul zonei de festival. Orice maşină parcată în spaţiul de festival sau care blochează căile de acces va fi ridicată de reprezentanţii Poliţiei Capitalei, accesul cu maşina în spaţiul B'estfest fiind posibil doar în baza unui permis de parcare valid.

Cei care doresc să vină cu motocicletele sau bicicletele la festival, vor avea la dispoziţie o parcare special amenajată, accesul făcându-se pe la Poarta B. Parcarea bicicletelor sau a motocicletelor va putea fi făcută numai pe baza unui bilet valabil pentru ziua respectivă a festivalului.

Participarea copiilor sub 12 ani la festival nu este recomandată, din cauza zgomotului produs în timpul evenimentelor de acest tip, care este peste nivelul sonor suportat de cei mici. În situaţia în care părintele alege să vină alături de copil, accesul acestuia se va putea va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.

De asemenea, spectacolul poate include şi elemente luminoase puternice, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice.

Nu este permis accesul în spaţiul de festival cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml şi deodorante), bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video.

În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie. Accesul cu medicamente este permis doar în baza reţetei medicale aferente. De asemenea, publicul este sfătuit să vină fără bagaje, genţi voluminoase sau alte lucruri de valoare, locaţia nefiind prevăzută cu un spaţiu de depozitare securizat.

Produs de Emagic, festivalul B'estfest se va desfăşura de miercuri până duminică, în complexul

Romexpo.

Line up-ul festivalului include peste 30 de artişti, printre care The Killers, Moby, Motörhead, Orbital, Franz Ferdinand, Santana şi Manowar.

Biletele pentru Ziua Zero şi biletele de o zi (130 lei până pe 30 iunie), cele pentru Aftershock (100 lei şi 150 lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă), precum şi abonamentele pentru 2, 3 şi 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe myticket.ro şi în Diverta.

În zilele festivalului, la casele de bilete de la Poarta A vor fi disponibile bilete de o zi (1, 2, 3 sau 4 iulie), la preţul de 150 lei, şi abonamente de trei zile (2, 3 si 4 iulie), la preţul de 300 lei.

Cei care doresc să-şi schimbe biletele pentru concertul Depeche Mode cu bilete B'estfest o mai pot face doar înainte de data de începere a festivalului, această opţiune nefiind disponibilă la casele de bilete de la intrarea în spaţiul B'estfest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici