B'estfest, în cursa pentru Best European Festival Award (Video şi Galerie Foto)

Festivalul B'estfest, a cărui cea de-a doua ediţie a avut loc vara acesta la Bucureşti, a fost nominalizat pentru titlul de cel mai bun festival din Europa, în cadrul Best European Festival, informează Emagic, organizatorii evenimentului.

15 afișări
Imaginea articolului B'estfest, în cursa pentru Best European Festival Award (Video şi Galerie Foto)

B'estfest, în cursa pentru Best European Festival Award (Imagine: Mediafax Foto)

Membru încă din 2007 al comunităţii Yourope, asociaţie în care sunt înscrise 40 dintre cele mai importante festivaluri europene (printre care şi Exit Serbia, Lowlands Olanda şi Rock'n'Coke Turcia), B'estfest participă anul acesta în competiţia pentru titlul de Cel Mai Bun Festival European (Best European Festival).

GALERIE FOTO

Susţinut de asociaţia Yourope, în parteneriat cu Virtual Festivals Europe, concursul reprezintă echivalentul european pentru UK Festival Awards.

Câştigătorul va fi ales în urma voturilor expimate online pe site-ul oficial al concursului, cei care vor vota având şansa de a câştiga două bilete la ediţia din 2009 a festivalului câştigător.

Pe 13 octombrie 2008 va fi anunţată lista primelor zece festivaluri rămase în concurs, urmând ca votarea să continue până pe 20 octombrie.

Cel mai bun festival al Europei va fi anunţat în mod oficial în cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Londra, pe 30 octombrie.

Un eveniment de trei zile, B'estfest a avut un line-up ce a cuprins artişti precum Alanis Morissette, Cypress Hill, UNKLE, Kaiser Chiefs, Manic Street Preachers, Stereophonics, Nouvelle Vague, Nelly Furtado, Manu Chao, Roisin Murphy, Sunrise Avenue, Judas Priest, Primal Fear, Ross The Boss etc.

Stereophonics - "Maybe tomorrow"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici