B'estfest, nominalizat la UK Festival Awards

Festivalul B'estfest, care la ediţia din acest an, în iulie, a avut un nou concept, de "summer camp", şi s-a mutat din Bucureşti în comuna Tunari, a fost nominalizat la categoria Best Overseas Festival a premiilor UK Festival, informează un comunicat al organizatorilor, Emagic.

156 afișări
Imaginea articolului B'estfest, nominalizat la UK Festival Awards

B'estfest, nominalizat la UK Festival Awards (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Festivalul românesc este nominalizat în această categorie a evenimentelor de profil din afara Marii Britanii, alături de cunoscute manifestări, precum Coachella (Statele Unite), Lollapalooza (Statele Unite), Dour (Belgia), Exit (Serbia), Lowlands (Olanda), Pinkpop (Olanda) şi Spirit of Burgas (Bulgaria).

Câştigătorul va fi ales în urma voturilor exprimate online pe site-ul oficial al UK Festival Awards, cei care vor vota având şansa de a câştiga două invitaţii la ediţia din 2012 a festivalului câştigător.

Ceremonia de decernare a premiilor se va desfăşura pe 15 noiembrie în legendara Roundhouse din Londra, la aceeaşi dată urmând să fie făcut public şi numele câştigatorului celor două bilete.

B'estfest a mai fost nominalizat la UK Festival Awards, în 2009, şi la Best European Festival Awards, în 2008.

Iniţiat în 2007, B'estfest a revenit anul acesta după un an de pauză, propunând publicului un nou concept de festival. B'estfest Summer Camp 2011 s-a desfăşurat în perioada 1 - 3 iulie pe islazul comunei Tunari, printre artiştii prezenţi la eveniment numărându-se Skunk Anansie, Mika, Pendulum, Flogging Molly, Roger Sanchez, Lamb, Asian Dub Foundation, House of Pain, Hadouken! şi Nero. Muzica live a fost însoţită de alte distracţii, iar participanţii au putut campa în zona de desfăşurare a festivalului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici