B'estfest Summer Camp 2013: Trupele Shadowbox & Chimie şi East Roots, confirmate - VIDEO

East Roots şi Shadowbox & Chimie se alătură artiştilor români confirmaţi deja în line up-ul B'estfest Summer Camp, un festival care se desfăşoară în perioada 5 - 7 iulie, în Tunari.

131 afișări
Imaginea articolului B'estfest Summer Camp 2013: Trupele Shadowbox & Chimie şi East Roots, confirmate  - VIDEO

East Roots

Shadowbox s-a format în anul 2010, când Mihai Iordache (bass), Silviu Badea, Razvan Ristea (tobe) şi Rareş Bartos (voce) s-au întâlnit şi au decis să nu rateze oportunitatea de a face muzică împreună. Anul acesta trupa l-a cooptat în proiect şi pe Codin Orăşeanu (Low Freq) care se ocupă de partea de keys and synths. În piesele trupei se regăsesc influenţe muzicale ale fiecărui membru, aceasta creând un sunet electic ce pendulează între grime, dub şi hip-hop. Shadowbox & Chimie vor concerta anul acesta la B'estfest Summer Camp în cea de-a treia zi a festivalului.

East Roots se va întâlni cu publicul B'estfest pe data de 6 iulie, în cea de-a doua zi a festivalului, se arată într-un comunicat al organizatorilor, Emagic. Trupa s-a înfiinţat în 2009, în Bucureşti şi s-a afirmat pe scena muzicală românească cu un sound nou, îmbinând elemente drum & bass, reggae, ska, dubstep şi dancehall cu pasaje de sitar (instrument tradiţional oriental).

În 2012, trupa a lansat primul album din carieră, intitulat "From the east to the west". Totodată, East Roots a cântat în deschiderea Dub Incorporation, Gentleman, Alborosie şi Dubioza Kolektiv.

Printre artiştii confirmaţi la B'estfest Summer Camp se numără Texas, Nas, Nneka, Chase & Status live, Enter Shikari, Tiamat, Soilwork, Noisia, Joker, The Heavy şi Friction.

Abonamentele valabile pe întreaga durată a celor trei zile de festival B'estfest Summer Camp costă 150 de lei, biletele pentru o singură zi, 70 de lei, şi voucherele de camping, 20 de lei. Acestea sunt disponibile în presale atât online pe www.MyTicket.ro, cât şi în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului şi librăria Mihai Eminescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici