B.U.G Mafia, în concert la B'estfest Summer Camp 2012

O prezenţă controversată şi apreciată deopotrivă, B.U.G. Mafia pregăteşte fanilor un eveniment cu adevărat special - la aproape 10 ani de la ultimul concert susţinut în aer liber, în Capitală, trupa va urca pe scena principală a B'estfest Summer Camp, pe 6 iulie, informează organizatorii festivalului.

371 afișări
Imaginea articolului B.U.G Mafia, în concert la B'estfest Summer Camp 2012

Trupa B.U.G Mafia (Imagine: Viorel Dudau/Mediafax Foto)

B.U.G. Mafia va împărţi scena cu Garbage, headliner-ul primei zile a B'estfest Summer Camp.

Trupa românească a împlinit 20 de ani de carieră, având 10 albume de studio, peste 1 milion de unităţi vândute, peste 80 de milioane de vizionări pe YouTube şi peste 400.000 de fani pe Facebook.

Despre ce a ajuns să însemne B.U.G Mafia pentru România, pentru fani şi nu numai, băieţii spun: "Acum, la 20 de ani de când am început, povestea trupei B.U.G. Mafia pare ireală şi, dacă nu ar exista piesele, clipurile, concertele, articolele din presă, apariţiile TV şi, nu în ultimul rând, fanii trupei şi ai muzicii B.U.G. Mafia, ar fi foarte probabil că cineva care ar auzi pentru prima dată acest nume şi ce stă în spatele lui să creadă că e vorba despre ceva ieşit din imaginaţia bogată a unui scenarist. Deşi expresii şi cuvinte ca «regii hip-hop-ului românesc», «seniorii» sau «fenomenul» au fost alăturate de multe ori numelui B.U.G. Mafia, tot ce am vrut noi să facem a fost să punem pe ritmuri hip-hop versuri care să exprime sentimentele, gândurile şi experienţele noastre şi ale celor ce au trăit şi trăiesc la fel ca noi şi să reuşim să facem bani din asta".

B.U.G. Mafia a pornit ca un proiect al unor oameni ce au crezut până la capăt că au ceva de spus. Două decenii mai târziu, trupa este în aceeaşi formulă ca la început şi continuă să scrie o pagină importantă în istoria hip hop-ului autohton şi, mai exact, a industriei muzicale româneşti, succesul trupei depăşind de mult graniţele unei nişe. Generaţiile s-au schimbat, muzică a evoluat, iar fanii Mafia au rămas la fel de devotaţi, numărul lor crescând organic şi exponenţial de la an la an. Drept dovadă stă chiar cel mai recent album al trupei, "Înapoi în viitor", lansat anul trecut, care a înregistrat peste 400.000 de descărcări legale de pe pagina oficială a trupei, www.bugmafiaoficial.ro.

Alături de B.U.G. Mafia, pe afişul ediţiei din acest an a B'estfest Summer Camp se vor regăsi nume precum Pulp, Garbage, Royksopp, Caro Emerald, Modestep, Selah Sue, Booka Shade, Milow, Skindred, Dope D.O.D., Trolley Snatcha, Andy C, Kreator, Meshuggah şi Moonspell.

B'estfest Summer Camp va avea loc în perioada 6 - 8 iulie, în B'estfest Park din Tunari.

Biletele sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, pe www.myticket.ro şi în reţelele afiliate, la preţul de 125 de lei pentru o zi şi 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping. Tinerii de până în 26 de ani beneficiază de 50% discount din preţul biletului daca vin "în gaşcă" de 5 persoane, iar copiii mai mici de 12 ani au acces gratuit în prezenţa unui adult. Detalii suplimentare despre festival sunt disponibile pe www.bestfest.ro şi pe pagina de Facebook a evenimentului: www.facebook.com/Bestfest.Romania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici