Backstreet Boys ar putea veni de Revelion în România

Nick Carter, membru al trupei Backstreet Boys, a declarat pentru MTV, la întâlnirea cu VJ Oana pe covorul roşu al Europe Music Awards, că formaţia ar putea să ajungă în România de Revelion.

67 afișări
Imaginea articolului Backstreet Boys ar putea veni de Revelion în România

Backstreet Boys ar putea veni de Revelion în România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aflată pe covorul roşu de la gala MTV Europe Music Awards 2009, pe 5 noiembrie, VJ Oana, reprezentanta MTV România la Berlin, a vorbit cu cei patru membri ai trupei Backstreet Boys despre o vizită a băieţilor în ţara noastră.

"Howie este singurul care se împotriveşte, dar există şanse mari să ajungem în România de Revelion", a declarat Nick Carter.

Luna trecută, membrii trupei Backstreet Boys au revenit în atenţia publicului cu un nou album, "This Is Us", al nouălea material de studio al formaţiei. Noul album cuprinde 11 piese.

Membrii formaţiei, Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell şi AJ McLean, au contribuit la compunerea şi producerea pieselor de pe album. Acestora li s-au alăturat şi Max Martin, T-Pain, RedOne, Soulshock & Karlin, Jim Jonsin şi Claude Kelly.

Formaţia Backstreet Boys a vândut peste 76 de milioane de albume în întreaga lume, în cei 12 ani de la debut. Chiar dacă trupa nu mai este la fel de premiată cu discuri de platină ca în anii '90, Dorough spune că el şi colegii săi nu-şi fac griji pentru locul ocupat pe scena pop.

Pe 27 septembrie, Backstreet Boys a lansat, în Singapore, un turneu mondial, care a ajuns şi în Europa, în perioada 30 octombrie - 6 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici