Băiat de 11 ani, BEAT lângă mama lui, fără ca ea să REACŢIONEZE. Ce le-a spus femeia martorilor îngroziţi şi ce DECIZIE a luat instanţa în acest caz

Un băiat de 11 ani a fost văzut beat în plină stradă, în timp ce se afla alături de mama lui.

4483 afișări
Imaginea articolului Băiat de 11 ani, BEAT lângă mama lui, fără ca ea să REACŢIONEZE. Ce le-a spus femeia martorilor îngroziţi şi ce DECIZIE a luat instanţa în acest caz

Băiat de 11 ani, BEAT lângă mama lui, fără ca ea să REACŢIONEZE. Ce le-a spus femeia martorilor îngroziţi şi ce DECIZIE a luat instanţa în acest caz (Imagine: Mediafax foto/AFP)

În momentul în care a observat că persoanele din jur se uită îngrozite cum femeia nu ia nicio atitudine, ea le-a spus acestora că cei doi beau mereu împreună, informează Daily Mail.

Poliţia a sosit la faţa locului, o stradă din Bransholme, Hull (Marea Britanie), chemând ambulanţa după ce a observat starea băiatului.

Testele au arătat că băiatul de 11 ani avea o concentraţie de alcool de 187 mg în sânge, dublu faţă de limita legală pentru condus în Marea Britanie.

Cazul a ajuns în instanţă vinerea trecută, martorii povestind ce au văzut anul trecut, pe 7 mai, când a avut loc întâmplarea: "Băiatul se clătina, fiind aproape incapabil să se ţină singur pe picioare. L-am văzut fluturând mâinile în aer şi căzând pe stradă la un moment dat. Ţinea în mână o sticlă mare, verde, cu o substanţă alcoolică, era probabil un cocktail cu vodcă. Se certa cu mama lui, care îi cerea sticla, dar el a refuzat să i-o dea şi a continuat să bea", a declarat un martor, care a chemat şi Poliţia.

"Din păcate am avut contact vizual cu ea în timp ce dădeam telefon şi am auzit-o pe femeie spunându-mi:<<Bem mereu împreună şi se comportă de fiecare dată la fel>>", a continuat martorul.

"Poliţia a ajuns la faţa locului şi l-a găsit pe băiat atât de băut încât putea cu greu să stea în picioare. Se sprijinea pe mama lui. Apoi a căzut la pământ. A început să plângă şi să vomite", a susţinut procurorul în timpul audierii cazului.

Copilul a fost luat de la mama lui, dar femeia nu a fost trimisă în închisoare, din pricina faptului că se tratează de cancer şi duce o viaţă complet dezordonată.

"Este o problemă foarte serioasă. Erai beată şi fiul tău era incredibil de beat, atât de beat încât a ajuns la spital. Multe persoane ar spune că trebuie să ajungi la închisoare. Realitatea este, însă, că ai o viaţă mizerabilă. Mi se pare că examinarea a ceea ce a mers rău şi ajutarea ta este cea mai bună opţiune în acest caz", şi-a motivat decizia judecătorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici