Băieţii de la Alb Negru joacă fotbal live, la videochat-ul apropo.ro

După ce au lansat, în premieră pe site-ul www.apropo.ro, videoclipul „Amintiri” băieţii de la Alb Negru îşi demonstrează calităţile sportive la o întâlnirea cu fanii.

69 afișări
Imaginea articolului Băieţii de la Alb Negru joacă fotbal live, la videochat-ul apropo.ro

Băieţii de la Alb Negru joacă fotbal live, la videochat-ul apropo.ro (Imagine: Mihai Spiridonică/Mediafax Foto)

Astfel, luni, de la ora 17:45, userii site-ului www.apropo.ro au întâlnire cu trupa Alb Negru, pentru a urmări live antrenamentul echipei de fotbal a artiştilor.

Accesând http://videochat.apropo.ro/, internauţii îi pot urmări pe Andrei şi Kamara pe terenul de fotbal, în cadrul antrenamentului Naţionalei Artiştilor din Bucureşti. Andrei va juca pe post de mijlocas, iar Kamara va fi fundaş central.

După Anda, Puya, GuessWho, Montuga şi Laura Andreşan, Alb Negru continuă seria invitaţilor la videochat-ul Apropo.ro. Baieţii vor răspunde intrebărilor pe parcursul videochat-ului şi vor încerca să înscrie cât mai multe goluri pe teren.

Utilizatorii prezenţi la videochat care demonstrează că sunt fani adevaraţi şi răspund la întrebarea: „Cum se numeşte cel mai recent single al băieţilor?” pot câştiga două premii personalizate. Andrei oferă un tricou cu care a participat la şedinţe foto şi concerte şi care îl înfăţişează pe colegul său de trupa, caricaturizat, iar Kamara oferă una din pălăriile lui norocoase.

Userii sunt, de asemenea, cei care aleg viitoarele vedete care vor fi invitate la noi sesiuni de videochat cu premii surpriză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici