Băneasa Stylist Contest a desemnat câştigătorii: ALINA PITILINA şi MATEI NORBERT BĂLAN sunt stiliştii Băneasa Shopping City

Băneasa Shopping City şi-a desemnat stiliştii după mai bine de două luni de la startul concursului Băneasa Stylist Contest. Cei mai buni doi concurenţi, ALINA PITILINA şi MATEI NORBERT BĂLAN au reuşit să se impună în Marea Finală.

279 afișări
Imaginea articolului Băneasa Stylist Contest a desemnat câştigătorii: ALINA PITILINA şi MATEI NORBERT BĂLAN sunt stiliştii Băneasa Shopping City

Băneasa Stylist Contest a desemnat câştigătorii: ALINA PITILINA şi MATEI NORBERT BĂLAN sunt stiliştii Băneasa Shopping City

Ultima probă, cea care a influenţat decisiv clasamentul, s-a desfăşurat în faţa clienţilor mall-ului, în cadrul unui spectacol oferit de dansatorii trupei Supersonic, atent stilizaţi de către cei 10 finalişti  Băneasa Stylist Contest.

În perechi de câte doi, concurenţii au avut ca temă să îmbrace câte o pereche de dansatori în funcţie de conceptul muzical primit din partea juriului.  

Ţinutele dansatorilor au fost analizate şi notate de stiliştii din juriu, care s-au implicat activ în fiecare pas al competiţiei şi au vegheat asupra tuturor finaliştilor, intervenind cu sfaturi şi recomandări profesioniste.

“Suntem foarte multumiţi de rezultatul final. Alina si Norbert vor aduce plus valoare serviciilor deja oferite de Băneasa Shopping City. Cu siguranţă clienţii care vor solicita serviciul de consiliere de shopping îţi vor îmbunătăţi garderoba proprie cu ţinute potrivite stilului lor”, au concluzionat cei 3 membri ai juriului.

Băneasa Shopping City devine primul centru comercial care oferă permanent serviciul de Consiliere de Shopping. Alina şi Norbert vor sta la dispoziţia clienţilor ce doresc să îşi definească stilul personal sau au nevoie de sfaturi legate de ţinutele pe care vor să le achiziţioneze.

Începând cu Ianuarie 2015, programările pentru serviciul de Consiliere de Shopping se pot face la cele 2 birouri de informaţii din centrul comercial şi online pe www.baneasashoppingcity.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici