Barack Obama, luat în braţe de patronul unui restaurant: "Omule, eşti halterofil sau cum?" - VIDEO

Preşedintele SUA, Barack Obama, a fost luat în braţe şi ridicat de la sol de proprietarul unui restaurant din statul Florida, informează CNN.

3287 afișări
Imaginea articolului Barack Obama, luat în braţe de patronul unui restaurant: "Omule, eşti halterofil sau cum?" - VIDEO

Barack Obama, luat în braţe de patronul unui restaurant: "Omule, eşti halterofil sau cum?" - VIDEO

Aflat în campanie electorală în Fort Pierce (statul Florida), Barack Obama s-a oprit la restaurantul "Big Apple Pizza & Pasta", unde aproximativ zece clienţi luau masa şi unde a avut parte de o primire călduroasă din partea patronului Scott Van Duzer.

"Scott, ce mai faci omule? Scott, lasa-mă să-ţi spun, eşti cel mai mare patron de restaurant pe care îl cunosc", a spus Obama când a intrat în local.

Van Duzer, în vârstă de 46 de ani, are 1,85 metri şi cântăreşte 117 kilograme.

"Uitaţi-vă la armele astea", a continuat Obama arătând spre pieptul lui Van Duzer. "Dacă mănânc pizza de la tine, ajung la fel?", a glumit preşedintele.

Patronul restaurantului a râs şi, de bucurie, l-a luat în braţe pe Obama, ridicându-l vreo 30 de centimetri de la sol.

"Ia uitaţi-vă!", a exclamat Obama. "Omule, eşti halterofil sau cum?", a glumit preşedintele.

Van Duzer s-a declarat foarte încântat de vizita preşedintelui la restaurantul său şi, chiar dacă este membru al Partidului Republican, a declarat că va vota încă o dată cu democratul Barack Obama în scrutinul prezidenţial din noiembrie.

Întrebat dacă nu s-a temut de reacţia agenţilor Secret Service când l-a ridicat pe preşedinte, Van Duzer a explicat: "Mi-au spus că nu este nicio problemă atât timp cât nu fug cu preşedintele".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici