Barbara Walters, diagnosticată cu varicelă

Prezentatoarea de televiziune americană Barbara Walters a fost diagnosticată cu varicelă.

187 afișări
Imaginea articolului Barbara Walters, diagnosticată cu varicelă

Barbara Walters, diagnosticată cu varicelă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Renumita prezentatoare americană, în vârstă de 83 de ani, a căzut şi s-a lovit la cap, pe 19 ianuarie. Barbara Walters se afla la Washington în acel moment, pentru a acoperi din punct de vedere mediatic ceremonia de învestitură a preşedintelui Barack Obama, şi a fost spitalizată în urma acelei căzături, informează contactmusic.com.

Barbara Walters a suferit apoi din cauza unui puseu de febră, iar în prezent se confruntă cu o altă problemă medicală: a fost diagnosticată cu varicelă, o boală de natură virală, extrem de contagioasă.

Informaţia a fost dată publicităţii luni, de actriţa Whoopi Goldberg, colega alături de care Barbara Walters prezintă emisiunea "The View".

Barbara Jill Walters, născută pe 25 septembrie 1929, este jurnalistă, prezentatoare a câtorva emisiuni de televiziune matinale foarte populare în Statele Unite ale Americii ("Today" şi "The View"), a unui renumit buletin informativ ("20/20") şi coprezentatoare a principalului jurnal de actualităţi difuzat de postul de televiziune ABC ("ABC Evening News").

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici