Bărbat gol-puşcă, filmat în timp ce fura dintr-un magazin. Nu o să-ţi vină să crezi ce a furat! - VIDEO

Un bărbat din statul american Pennsylvania a fost arestat, miercuri noapte, după ce a fost prins furând dintr-un magazin.

6894 afișări
Imaginea articolului Bărbat gol-puşcă, filmat în timp ce fura dintr-un magazin. Nu o să-ţi vină să crezi ce a furat! - VIDEO

Bărbat gol-puşcă, filmat în timp ce fura dintr-un magazin. Nu o să-ţi vină să crezi ce a furat!

Camerele video l-au surprins pe bărbat în timp ce se dezbrăca în parcarea magazinului. Acesta a renunţat la toate hainele pe care le purta, iar apoi a intrat în magazin şi a furat o pereche de şosete, informează Huffington Post.

Fiindcă nu a vrut să se oprească atunci când a fost somat de poliţişti, aceştia au fost nevoiţi să folosească o armă cu electroşocuri.

Bărbatul este acuzat de furt şi expunere indecentă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici