Bărbat prins după ce şi-a uitat cartea de identitate în locuinţa de unde furase

Un bărbat de 21 de ani, din comuna vâlceană Prundeni, este cercetat după ce, în noaptea de miercuri spre joi, a intrat într-o locuinţă de unde a furat bunuri în valoare de 700 de lei, acesta fiind găsit de poliţişti întrucât şi-a pierdut cartea de identitate la locul faptei.

64 afișări
Imaginea articolului Bărbat prins după ce şi-a uitat cartea de identitate în locuinţa de unde furase

Bărbat prins după ce şi-a uitat cartea de identitate în locuinţa de unde furase (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, subcomisar Emilian Muşulete, un bărbat le-a reclamat poliţiştilor din Drăgăşani că o persoană necunoscută a intrat în apartament şi i-a furat mai multe bunuri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au găsit actul de identitate al hoţului.

"Deşi pare greu de crezut, s-a întâmplat în Drăgăşani. Autorul furtului din locuinţă a uşurat munca oamenilor legii, după ce şi-a pierdut un document de identitate în locuinţa pe care tocmai o jefuise. Practic, cu ocazia cercetării locului faptei, poliţiştii au identificat, în apartament, o carte de identitate, aparţinând lui Cristian G., de 21 de ani, din comuna Prundeni. În urma investigaţiilor a rezultat că partea vătămată şi autorul se cunoşteau, partea vătămată având o proprietate şi în comuna Prundeni", a spus Emilian Muşulete.

Potrivit sursei citate, cei doi se întâlniseră cu o zi înainte în municipiu, hoţul reuşind să-l convingă pe proprietarul locuinţei să îl ducă la el acasă, unde autorul furtului a deschis sistemul de închidere a geamului de la baie.

"Acesta a revenit, în cursul nopţii la apartament, ştiind că proprietarul era plecat şi, prin escaladare, a intrat în apartament pe fereastra de la baie, pe care o lăsase deschisă şi a furat bunuri în valoare de 700 de lei", a mai spus Muşulete.

Acesta a precizat că pe parcursul anchetei Cristian G. şi-a recunoscut fapta, spunând că şi-a pierdut cartea de identitate întrucât în momentul comiterii furtului s-a aflat în stare de ebrietate.

Poliţiştii au reuşit să recupereze o parte din bunurile furate, care au fost returnate proprietarului.

Tânărul este cercetat în libertate pentru furt calificat, a menţionat Muşulete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici