Bărbaţii preferă să aibă iubite blonde, dar îşi aleg soţii brunete

Cei mai mulţi dintre bărbaţi preferă să aibă iubite blonde, dar recunosc, în acelaşi timp, că preferă să se căsătorească cu femei brunete, potrivit unui sondaj realizat recent în Marea Britanie.

1280 afișări
Imaginea articolului Bărbaţii preferă să aibă iubite blonde, dar îşi aleg soţii brunete

Bărbaţii preferă să aibă iubite blonde, dar îşi aleg soţii brunete

Pentru mai mult de jumătate din bărbaţii intervievaţi, numărul de întâlniri pe care le-au avut cu femei blonde l-a depăşit cu 19% pe cel al întâlnirilor avute cu femei brunete, deoarece, conform declaraţiilor subiecţilor sondajului, femeile blonde sunt mai sexy, informează dailymail.co.uk.

Puţin sub 50% dintre participanţii la sondaj au mărturisit că blondele sunt cele mai bune iubite din lume deoarece "au o personalitate mai deschisă".

52% din bărbaţi au spus că preferă să se căsătorească cu o femeie brunetă deoarece acestea sunt mai romantice şi mai sensibile, comparativ cu 18% dintre bărbaţi care au considerat că blondele ar fi nişte soţii foarte potrivite.

Andrew Collinge, specialist în coafură şi unul dintre coordonatorii acestui studiu, a declarat că acest studiu "demonstrează cât de mult le judecă bărbaţii pe femei după culoarea părului".

Sondajul a fost realizat pe un eşantion de 3.000 de bărbaţi, dintre care 36% au spus că blondele sunt cele mai sexy, comparativ cu 31% care s-au declarat în favoarea brunetelor.

37% au spus că blondele sunt mai amuzante, faţă de 32% care au declarat că preferă compania brunetelor.

53% au declarat că brunetele sunt persoane mai de încredere decât blondele, iar 49% au spus că acestea sunt cele mai iubitoare dintre femei.

51% dintre bărbaţi consideră că brunetele sunt mame mai bune şi mai pricepute în chestiunile casnice, iar 48% au declarat că brunetele gătesc mai bine decât blondele.

50% dintre bărbaţi au admis faptul că nuanţa părului soţiei lor este diferită de culoarea de păr a celor mai multe dintre fostele lor prietene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici