Bărbatul care a născut este din nou însărcinat (Video)

Transsexualul american Thomas Beatie, devenit bărbat în urma unui tratament hormonal, care a născut în această vară o fetiţă, a rămas din nou însărcinat, urmând să nască în iunie anul viitor.

1130 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a născut este din nou însărcinat (Video)

Bărbatul care a născut este din nou însărcinat

Thomas Beatie, în vârstă de 34 de ani, a devenit bărbat în 1998 după ce a urmat un tratament hormonal şi şi-a făcut operaţie pentru înlăturarea sânilor, ulterior căsătorindu-se cu Nancy Thomas.

Beatie şi-a păstrat uterul, iar pentru că soţia lui şi-a făcut histerectomie, el a trebuit să ducă la capăt dorinţa de a avea un copil. Acesta a rămas însărcinat în urmă cu un an, în urma inseminării artificiale, şi a născut în 29 iunie o fetiţă, într-un spital din Bend (Oregon).

Joi, Thomas Beatie a anunţat într-un inteviu acordat ABC, că este din nou însărcinat şi că aşteaptă să nască pe 12 iunie. El a explicat că după prima sa naştere nu a mai urmat tratamentul cu hormoni masculini, pentru a putea concepe un alt copil.

Cazul a intrat în atenţia presei după ce în martie 2008 Thomas Beatie a scris într-o revistă pentru homesexuali "The Advocate" că este însărcinat.

"Am fost şocat să văd ce amploare a luat ştirea, făcând turul lumii în 24 de ore. Ştirea este pe site-uri din China, România, Rusia, Brazilia", a declarat acesta pentru ABC, adăugând că a primit şi ameninţări cu moartea şi a fost calificat un monstru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici