Bărbatul care a şantajat familia lui Cindy Crawford, condamnat la doi ani de închisoare

Bărbatul german în vârstă de 26 de ani care a şantajat familia fostului manechin Cindy Crawford, în 2009, a fost condamnat la doi ani de închisoare de un tribunal din oraşul german Kirchheim unter Teck.

22 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a şantajat familia lui Cindy Crawford, condamnat la doi ani de închisoare

Bărbatul care a şantajat familia lui Cindy Crawford, condamnat la doi ani de închisoare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Edis Kayalar a încercat să o şantajeze pe Cindy Crawford şi pe soţul acesteia, omul de afaceri Rande Gerber, ameninţându-i că va publica o fotografie a fetiţei lor legată de scaun şi purtând un căluş.

Potrivit anchetatorilor, fotografia a fost făcută de bona fetiţei, pe atunci în vârstă de şapte ani, în timp ce se juca de-a "hoţii şi vardiştii". Edis Kayalar a luat această fotografie de la bonă, cu care avea o relaţie. Bărbatul a contactat apoi cuplul Crawford-Gerber, solicitând 100.000 de dolari şi ameninţând că, în caz contrar, va publica această fotografie.

Cuplul i-a plătit suma de 1.000 de dolari, în iulie 2009, însă Edis Kayalar a continuat şantajul, cerând sume din ce în ce mai mari.

La începutul lui noiembrie 2009, după ce a fost expulzat din Statele Unite ale Americii pentru încălcarea legii migraţiei, Edis Kayalar s-a întors în Germania, şi i-a cerut fostului model american suma de 100.000 de dolari.

Însă acest caz a ajuns în cele din urmă în presa germană, iar tânărul Kayalar, care are antecedente penale, s-a predat poliţiei germane pe 16 noiembrie 2009, recunoscându-şi faptele.

Crawford a divorţat de actorul Richard Gere în 1995. În 1998, ea s-a căsătorit cu Rande Gerber, cu care are doi copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici