Bărbatul care l-a înjunghiat pe Simon Yam suferă de schizofrenie/ Care este acum starea actorului celebru pentru rolul său din "Lara Croft: The Cradle of Life" | VIDEO

Bărbatul care l-a înjunghiat pe actorul şi producătorul de film Simon Yam - celebru pentru rolul din lungmetrajul "Lara Croft: The Cradle of Life" - suferă de schizofrenie, a anunţat poliţia chineză, care a deschis o anchetă în acest caz, potrivit Associated Press.

1452 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care l-a înjunghiat pe Simon Yam suferă de schizofrenie/ Care este acum starea actorului celebru pentru rolul său din "Lara Croft: The Cradle of Life" | VIDEO

Bărbatul care l-a înjunghiat pe actorul Simon Yam suferă de schizofrenie | VIDEO

AVERTISMENT! Imagini video cu puternic impact emoţional

Actorul şi producătorul de film Simon Yam a fost înjunghiat pe scenă, sâmbătă, în timpul unui eveniment de promovare organizat în localitatea Zhongshan din provincia chineză Guangdong. O înregistrare video publicată pe reţeaua de socializare online Weibo arată un bărbat îmbrăcat într-o jachetă neagră care se năpusteşte pe scenă şi îl atacă pe Yam cu un cuţit.

Starul în vârstă de 64 de ani a fost transportat la spital, cu răni la mâna dreaptă şi abdomen. Yam a fost supus unei intervenţii chirurgicale "minore", a anunţat managerul acestuia, Lester Mo.

Atacatorul, un bărbat în vârstă de 53 de ani, a fost reţinut, iar reprezentanţii poliţiei au spus că acesta suferă de schizofrenie paranoidă.

Originar din Hong Kong, Yam a fost extrem de lăudat începând cu rolul din lungmetrajul "Full Contact" (1992), de Ringo Lam, şi şi-a făcut debutul la Hollywood în filmul "Lara Croft Tomb Raider: Leagănul Vieţii/ Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life" (2003), de Jan de Bont, cu Angelina Jolie. De-a lungul carierei, Yam a jucat în peste 125 de filme şi 40 de seriale de televiziune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici