Barbra Streisand, din nou regizor. Vedeta lucrează la primul ei film din ultimii 16 ani

Cântăreaţa şi actriţa americană Barbra Streisand speră să ajungă din nou în spatele camerei de filmat în 2012 şi să regizeze primul ei film din ultimii 16 ani, însă nu a reuşit încă să strângă toţi banii pentru acest proiect.

227 afișări
Imaginea articolului Barbra Streisand, din nou regizor. Vedeta lucrează la primul ei film din ultimii 16 ani

Barbra Streisand, din nou regizor. Vedeta lucrează la primul ei film din ultimii 16 ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Purtătoarea de cuvânt a artistei americane a confirmat, joi, informaţiile din presa internaţională potrivit cărora Streisand doreşte să regizeze filmul "Skinny and Cat", care va prezenta povestea de dragoste dintre scriitorul Erskine Caldwell şi soţia sa, fotografa Margaret Bourke-White.

Acesta ar putea fi primul proiect regizoral pentru Barbra Streisand după "The Mirror Has Two Faces" din 1996.

Potrivit presei americane, Colin Firth şi Cate Blanchett ar putea interpreta rolurile principale în "Skinny and Cat".

Filmările pentru această peliculă nu au început deocamdată, întrucât producătorii nu au reuşit să strângă toţi banii de care au nevoie pentru realizarea filmului.

Barbra Streisand, în vârstă de 70 de ani, care a debutat ca regizoare cu filmul "Yentl" din 1983, a declarat săptămâna trecută pentru Los Angeles Times că este destul de dificil să strângi 20 de milioane de dolari (din surse private, n.r.) pentru a finanţa un film.

Scenariul acestui proiect a fost scris de Linda Yellen.

Actriţa americană lucrează, totodată, la o adaptare cinematografică a musicalului "Gypsy", în care va interpreta rolul principal.

De-a lungul carierei sale impresionante, Barbra Streisand a câştigat toate premiile importante decernate de industria de divertisment americană - Oscar, Tony, Emmy, Grammy, Directors Guild of America Award, Globul de Aur, National Medal of the Arts şi Peabody - pentru prestaţiile ei din muzică, cinematografie, teatru şi televiziune.

Barbra Streisand este singurul artist din lume ale cărui albume au ajuns pe prima poziţie în topurile muzicale americane în cinci decenii consecutive. Cântăreaţa a câştigat opt premii Grammy şi a vândut peste 71,5 milioane de discuri.

Barbra Streisand a fost recompensată şi pentru performanţele ei actoriceşti cu două premii Oscar, pentru rolurile din filmele "S-a născut o stea" (1977) şi "Funny Girl" (1968).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici