Băsescu: În copilărie mă distram punând fosfor de la chibrituri pe şinele de tramvai

Preşedintele Traian Băsescu a povestit că în copilărie, când locuia la Iaşi, se distra alături de fratele său punând pe liniile de tramvai fosfor de la chibrituri, învelit în staniol, care pocnea la trecerea tramvaiului, speriindu-i pe studenţii ce ieşeau de la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza".

47 afișări
Imaginea articolului Băsescu: În copilărie mă distram punând fosfor de la chibrituri pe şinele de tramvai

Băsescu: În copilărie mă distram punând fosfor de la chibrituri pe şinele de tramvai (Imagine: Mediafax Foto)

Şeful statului a spus, sâmbătă, la Craiova, după întâlnirea pe care a avut-o cu mai mulţi copii, cărora le-a împărţit cadouri, că a fost un copil care nu a ieşit din "limitele normalului".

"Am fost un copil mai râzgăiat, mai neascultător, dar un copil care nu a ieşit din limitele normalului, ale copilului care vrea să ştie mai mult decât să facă ceva ce nu vrea. La fel sunt şi copiii din ziua de azi, pe care repede îi etichetăm că sunt obraznici", a spus Traian Băsescu.

El a recunoscut că în copilărie a făcut şi năzbâtii.

"Am făcut multe. Locuiam la Iaşi, chiar în Copou. Mergeam cu frate-meu, pentru că locuiam aproape de Universitatea Alexandru Ioan Cuza, şi puneam capete de chibrituri în staniol şi după aia le puneam pe şina de tramvai. Când ieşeau studenţii treceau tramvaiele şi călcau acele biluţe de fosfor şi pocneau, iar eu cu frate-meu ne distram că se speriau studenţii", a spus Băsescu, care a mărturisit că jocurile preferate ale copilăriei au fost fotbalul şi handbalul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici