Băsescu: Pozele cele mai de succes sunt cele în care apar cu soţia, tot o pisicuţă

Preşedintele Traian Băsescu a spus, joi, la întâlnirea cu susţinătorii săi de pe Facebook, că cele mai de succes poze postate pe contul său sunt cele în care apare alături de soţia sa, Maria, acestea primind sute de mii de Like-uri şi s-a referit la soţia şi fiicele sale ca fiind "pisicuţe".

338 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Pozele cele mai de succes sunt cele în care apar cu soţia, tot o pisicuţă

Băsescu: Pozele cele mai de succes sunt cele în care apar cu soţia, tot o pisicuţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Băsescu a venit la întâlnire cu celebrul său tricou de culoare bleu cu care s-a afişat în campania de la referendumul din 2012 pentru demiterea sa din funcţia de preşedinte.

"Cele mai de succes momente pe Facebook sunt cele în care apar cu nevasta mea. Sunt sute de mii de accesări când apar cu Maria", a spus Băsescu. La remarca moderatorului că pozele cu pisici şi mâncare au cele mai multe Like-uri pe reţeaua de socializare, Băsescu a replicat râzând: "Tot o pisicuţă şi soţia, ca şi fetele, nişte pisicuţe".

Băsescu a povestit că atunci când vine acasă la ora unu sau două noaptea este întâmpinat de cei trei câini vagabonzi pe care i-a adoptat, arătând că are şi doi câini de rasă "care nu se deranjează".

"Acasă când sosesc, indiferent de oră, la unu noaptea, la două noaptea, am cinci câini: doi de rasă şi trei câini vagabonzi. Unul l-a găsit Bobiţa, fii-mea cea mică pe o trecere de pietoni lovit, a oprit maşina, l-a dus la doctor şi l-a adus acasă, unul l-a adus acum 6 luni de pe undeva de la Snagov şi unul l-am luat eu de la Neptun. Câinii de rasă nu se deranjează la unu-două noaptea, dar câinii aştia, foşti vagabonzi, la ora unu-două noaptea ei vin, le dau biscuiţei pentru căţei şi ei tot timpul sunt nişte suflete care parcă sunt recunoscătoare", a relatat Băsescu.

El a adăugat că a vrut să posteze poze cu câinii pe Facebook, dar şi-a adus aminte că a fost adversarul câinilor vagabonzi, a susţinut eutanasierea şi a renunţat pentru a nu se considera "o demagogie".

"Dar, măcar cu Corcodel o să pun o poză, e un câine haios", a adăugat Băsescu.

Preşedintele Băsescu a mai spus că de pagina sa de Facebook se ocupă fiica sa cea mare, Ioana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici