Băsescu spune că i-ar fi recomandat fiicei sale o altă maşină decât Fiat 500

Traian Băsescu spune, în numărul din septembrie al revistei ProMotor, că i-ar fi recomandat fiicei sale Ioana o altă maşină decât Fiat 500, dacă ar fi consiliat-o în acest sens.

12 afișări
Imaginea articolului Băsescu spune că i-ar fi recomandat fiicei sale o altă maşină decât Fiat 500

Băsescu spune că i-ar fi recomandat fiicei sale o altă maşină decât Fiat 500 (Imagine: MediafaxFoto)

Preşedintele a făcut respectiva declaraţie atunci când a fost întrebat dacă şi-a sfătuit fiica cea mare, Ioana, când aceasta şi-a cumpărat maşina. Traian Băsescu a precizat că, dacă ar fi consiliat-o, i-ar fi recomandat altceva decât Fiat 500.

În numărul din septembrie al revistei ProMotor, preşedintele României povesteşte de ce nu-i place Fiat-ul pe care îl conduce fiica sa, Ioana, însă mai vorbeşte şi despre cât costă Loganul prezidenţial şi când a luat ultima amendă.

În acelaşi interviu, Traian Băsescu dezvăluie şi faptul că maşina Dacia Logan pe care o conduce este a SPP şi a costat 6.000 de euro. Totodată, Băsescu mărturiseşte că nu mai are pasiunea vitezei atât de mult şi că nu depăşeşte 120 km/h.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici