Bătaie în timpul unei prezentări Jean Paul Gaultier (Video)

Criticii şi spectatorii au asistat cu surprindere, în timpul prezentării celei mai recente colecţii a creatorului Jean Paul Gaultier, organizată la Paris, la bătaia dintre câteva top modele, care a avut loc chiar pe podium, informează femalefirst.co.uk.

11 afișări
Imaginea articolului Bătaie în timpul unei prezentări Jean Paul Gaultier (Video)

Bătaie în timpul unei prezentări Jean Paul Gaultier (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Palmele, împunsăturile şi wrestling-ul sunt foarte la modă în acest sezon, au scris cu ironie criticii de modă, referindu-se la bătaia pe care top-modelul Coco Rocha a început-o pe podiumul de defilare împreună cu alte două manechine.

În orice caz, se pare că însuşi celebrul designer francez Jean Paul Gaultier se află în spatele acestui episod, deoarece el ar fi convins-o pe Coco Rocha că ar fi o idee bună să facă wrestling cu celelalte top modele, chiar în timpul defilării.

Coco Rocha a gustat, cu siguranţă, partea amuzantă a lucrurilor, deoarece le-a rugat pe două dintre colegele sale, care aşteptau în culise, să filmeze această scenă pe propriul ei telefon mobil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici