Becali, în seara dinaintea reţinerii: a cântat, a dansat şi a muls o oaie în direct la TV (Video)

Aflat pentru prima oară în studioul ”Happy Hour”, Gigi Becali a făcut show miercuri seară în emisiunea prezentată de Cătălin Măruţă, a dansat şi a cântat cot la cot cu bandul emisiunii, dar a şi făcut declaraţii în premieră legate de echipa pe care o finanţează.

235 afișări
Imaginea articolului Becali, în seara dinaintea reţinerii: a cântat, a dansat şi a muls o oaie în direct la TV (Video)

Becali, în seara dinaintea reţinerii: a cântat, a dansat şi a muls o oaie în direct la TV (Imagine: ProTv)

Gigi Becali şi-a făcut intrarea la emisiune pe melodia ”Doamne, ocroteşte-i pe români” şi imediat s-a alăturat celor două Veveriţe din band, cântând una dintre piesele sale favorite. Instalat apoi pe celebra Happylica, Gigi Becali a spus în exclusivitate la ”Happy Hour” că există şanse ca Bănel Nicoliţă să plece la Inter pe şase milioane de euro. Becali a arătat în direct la Pro Tv oferta din partea italienilor de la Inter: 6 milioane de euro este suma oferită de aceştia, iar Bănel are mari şanse să devină coleg cu Chivu la Inter.

GALERIE FOTO

Şi dacă ştie să numere banii, Becali a arătat la ”Happy Hour” că la fel de bine ştie să numere şi oile, dar să le şi ... mulgă. Latifundiarul din Pipera a primit în dar de la Măruţă şi echipa emisiunii o oaie! Gigi nu a stat mult pe gânduri şi a făcut o reală demonstraţie de virtuozitate într-ale mulsului: şi-a suflecat mânecile şi a muls în direct oiţa, după care a băut cu sete laptele proaspăt, declarând că laptele de oaie este preferatul său.

Show-ul a continuat la ”Happy Hour” cu muzică şi dans. Becali a cântat şi a dansat pe rupte pe ritmuri tradiţionale machedoneşti. Apoi i-a mai povestit lui Măruţă că soţia l-a rugat să nu îşi implice familia în viaţa publică, dar şi că atunci când va sosi timpul, băieţii care îi vor curta fetele vor avea nevoie de foarte mult curaj. Asta pentru că ”primul care o va săruta pe fata mea, o va şi lua de nevastă”, după cum a afirmat Becali. Chiar dacă sunt încă mici, Gigi ştie foarte clar că în viitor, fiicele sale nu îl vor dezamăgi şi îi vor onora numele: mai precis, niciuna dintre ele nu va ieşi cu niciun băiat până în momentul în care nu va veni vremea de clopote de nuntă.

Măruţă a reuşit să smulgă şi o promisiune din partea şefului din Ghencea: de pe Happylica, acesta a promis că dacă Steaua nu va lua campionatul, va veni din nou la ”Happy Hour” şi va dansa greceşte timp de o jumătate de oră.

Distracţia a continuat şi pe www.happyhour.ro, la ”Happy AfterHour”, timp de 40 de minute. Becali a dansat şi a cântat cu foc, smulgându-şi cravata, şi i-a povestit lui Măruţă că cel mai bun prieten al omului este Hristos, că nu plânge de durere, ci doar de fericire, iar în fotbal îi dau lacrimile doar pentru Steaua. În acest timp, ”Happy AfterHour” a înregistrat un record de vizitatori unici: conform Google Analytics, aproape 32.000 de utilizatori unici i-au urmărit pe Măruţă şi Gigi Becali pe www.happyhour.ro, imediat după ce s-a terminat emisiunea pe post.

Pro Tv a fost lider incontestabil de piaţă, iar dansul pe ritmuri machedoneşti al lui Gigi Becali a reuşit să atragă în faţa micilor ecrane în minutul de aur al emisiunii (18.58) peste un milion de telespectatori din mediul urban, cu 9,1 puncte de rating şi 29,5 % cota de piaţă.

”Happy Hour” a deţinut supremaţia în topul audienţelor pe tot parcursul emisiunii, clasându-se pe primul loc cu o medie de 6,4 puncte de rating şi 22,9 procente din cota de piaţă pe publicul din mediul urban, în vreme ce Antena 1 înregistra doar 4,7 puncte de rating şi 16,9 % cota de piaţă. Şi pe publicul comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani ”Happy Hour” a fost lider incontestabil de piaţă cu o audienţă medie de 5,5 puncte de rating şi 26,6 % cota de piaţă, în timp ce Antena 1 abia a adunat 2,8 puncte de rating şi 13,7 procente din cota de piaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici