Becali povesteşte cum trişa la cazino Piţurcă

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, la Sport.ro, că selecţionerul echipei naţionale a României, Victor Piţurcă, a pus o cameră de filmat într-un pachet de ţigări la cazino.

650 afișări
Imaginea articolului Becali povesteşte cum trişa la cazino Piţurcă

Becali povesteşte cum trişa la cazino Piţurcă (Imagine: Mediafax Foto)

"Ce a făcut Piţurcă la cazino n-a făcut nimeni în ţara asta, e dat naibii. A pus o cameră de filmat într-un pachet de ţigări, toate cărţile pe care le vedea dealerul, le vedea şi el. Îi comunica cineva din maşină, care avea computer, ce cărţi vin. Aşa e, ca în James Bond. Eu n-am avut tupeu s-o fac, a făcut-o el. Până la urmă şi-au dat seama, mergea la cărţi imposibile. Juca contra jocului de până atunci, s-au prins că e ceva în neregulă", a spus Becali la Sport.ro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici