Ben Affleck a primit titlul de doctor onorific din partea Universităţii Brown din SUA

Actorul şi regizorul american Ben Affleck a primit titlul de doctor onorific în arte frumoase din partea Universităţii Brown, una dintre cele mai prestigioase instituţii de profil americane.

149 afișări
Imaginea articolului Ben Affleck a primit titlul de doctor onorific din partea Universităţii Brown din SUA

Ben Affleck (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Recompensat în acest an cu premiul Oscar la categoria "cel mai bun film", pentru lungmetrajul "Argo", pe care l-a regizat şi în care a jucat rolul principal, Ben Affleck va primi acest titlu pe 26 mai, în semn de recunoaştere a carierei sale în industria cinematografică, informează contactmusic.com.

Ben Affleck este una dintre cele doar şase vedete din industria de divertisment care obţine o astfel de diplomă din partea acestei universităţi prestigioase din statul american Rhode Island.

Ben Affleck este un actor american cunoscut pentru rolurile din filme precum "Good Will Hunting" - pentru scenariul căruia a fost recompensat cu un premiu Oscar, împreună cu bunul său prieten Matt Damon -, "Armageddon - Sfârşitul lumii?", "Dogma", "Pearl Harbour", "Daredevil" şi "Despre bărbaţi şi nu numai...". El a regizat, printre altele, filmele "Dispărută fără urmă/ Gone baby gone" şi "The Town", pentru care actorul Jeremy Renner a fost nominalizat la Oscar, în 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici