Ben Stiller va primi un premiu pentru comedie la următoarea gală BAFTA/LA

Actorul american Ben Stiller va primi din partea British Academy of Film and Television Arts Los Angeles (BAFTA/LA) distincţia Charlie Chaplin Britannia pentru excelenţă în filmele de comedie, la următoarea gală BAFTA LA, au anunţat organizatorii.

94 afișări
Imaginea articolului Ben Stiller va primi un premiu pentru comedie la următoarea gală BAFTA/LA

Ben Stiller (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ben Stiller va primi acest premiu la următoarea gală BAFTA/LA şi se va alătura astfel celorlalţi actori şi cineaşti care vor fi recompensaţi cu premii Britannia, anunţaţi anterior, precum Helena Bonham Carter, John Lasseter şi David Yates.

Gala va avea loc pe 30 noiembrie, la Los Angeles, şi va fi prezentată de actorul Alan Cumming.

Următorul film în care va juca Ben Stiller este comedia de acţiune "Tower Heist", regizată de Brett Ratner, în care actorul american îl va avea ca partener de afiş pe Eddie Murphy. Printre filmele care i-au adus celebritatea se numără "Furtuna tropicală/ Tropic Thunder", "Greenberg", "Mary cea cu vino-ncoa'/ There's Something About Mary" şi "O noapte la muzeu". Filmele pe care le-a produs, scris şi regizat şi cele în care a jucat au avut încasări de peste 5 miliarde de dolari pe plan mondial.

BAFTA Los Angeles, organizaţia care decernează Britannia Awards din anul 1989, acordă în toamna fiecărui an mai multe premii Britannia. Distincţia Charlie Chaplin Britannia Award for Excellence in Comedy a fost decernată pentru prima dată în 2010 şi a revenit actriţei Betty White.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici