Ben Stiller va regiza un film horror

Actorul american Ben Stiller, specializat în roluri de comedie, va trece de partea cealaltă a camerei de filmat pentru a regiza lungmetrajul horror "The Mountain".

79 afișări
Imaginea articolului Ben Stiller va regiza un film horror

Ben Stiller (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acţiunea filmului "The Mountain", plasată la începutul anilor 1900, are la bază romanul "Summer", scris de Edith Wharton în 1917. Filmul va spune povestea unei femei tinere care găseşte un obiect misterios ce o obligă să descifreze câteva secrete din trecutul ei, informează totalfilm.com.

Acest proiect cinematografic va marca o nouă colaborare dintre Ben Stiller şi Helen Childress, regizorul, respectiv scenaristul filmului "Cu picioarele pe pământ/ Reality Bites", lansat în 1994.

Filmul "The Mountain" va fi realizat pe baza unui scenariu scris de Helen Childress şi va fi produs de studiourile 20th Century Fox.

Următorul film în care va juca Ben Stiller este comedia de acţiune "Tower Heist", regizată de Brett Ratner, în care actorul american îl va avea ca partener de afiş pe Eddie Murphy. Printre filmele care i-au adus celebritatea se numără "Furtuna tropicală/ Tropic Thunder", "Greenberg", "Mary cea cu vino-ncoa'/ There's Something About Mary" şi "O noapte la muzeu". Filmele pe care le-a produs, scris şi regizat şi cele în care a jucat au avut încasări de peste 5 miliarde de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici