Benicio Del Toro a devenit tată. Kimberly Stewart a născut o fetiţă

Benicio Del Toro a devenit tată pentru prima dată, după ce fosta lui iubită Kimberly Stewart, fiica rockerului Rod Stewart, a născut duminică o fetiţă.

382 afișări
Imaginea articolului Benicio Del Toro a devenit tată. Kimberly Stewart a născut o fetiţă

Benicio Del Toro a devenit tată. Kimberly Stewart a născut o fetiţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa şi fotomodelul Kimberly Stewart, în vârstă de 31 de ani, este fiica rockerului Rod Stewart. Kimberly a născut duminică într-o clinică din Los Angeles, informează contactmusic.com.

Potrivit publicaţiei Us Weekly, rockerul britanic Rod Stewart şi soţia lui Penny Lancaster, s-au aflat la Los Angeles, duminică, pentru a asista la venirea pe lume a copilului.

Bebeluşul a fost conceput în timpul unei relaţii de scurtă durată pe care Benicio Del Toro a avut-o cu Kimberly Stewart, însă cele două vedete nu mai formează de mult timp un cuplu.

Benicio del Toro, în vârstă de 44 de ani, născut în Puerto Rico, s-a remarcat într-o serie de roluri cu o mare încărcătură emoţională, precum cele din "Trafic", care i-a adus premiul Oscar în 2001 la categoria "cel mai bun actor într-un rol secundar", "21 Grame" (2003) şi "Che", un film biografic regizat de Steven Soderbergh în 2008, despre viaţa celebrului revoluţionar din America Latină Che Guevara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici