Berlusconi, imaginea unui spot care promovează turismul

Premierul italian Silvio Berlusconi este protagonistul unui nou spot TV care îi încurajează pe italieni să îşi facă vacanţele în Italia, informează ANSA.

24 afișări
Imaginea articolului Berlusconi, imaginea unui spot care promovează turismul

Berlusconi, imaginea unui spot care promovează turismul italian (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Este a doua oară când premierul italian apare într-o campanie "Magic Italy". Vara trecută el a făcut voiceover pentru un video de 30 de secunde care promova locuri precum Fontana di Trevi, din Roma, Piazza della Signoria, din Florenţa, Canal Grande din Veneţia şi "Judecata de apoi" din Capela Sixtină pictată de Michelangelo.

În noul spot publicitar, Berlusconi apare frunzărind o carte despre Italia, printre secvenţele altor clipuri cu Domul din Orvieto, sculptura "Apollo şi Daphne" a lui Bernini, faleza Tibrului, Palazzo Vecchio din Florenţa şi altele.

Berlusconi le aminteşte italienilor că jumătate din siturile din patrimoniul UNESCO sunt în Italia.

"Foloseşte-ţi vacanţa pentru a descoperi Italia pe care nu o cunoşti încă, această magnifică Italia care trebuie iubită şi admirată", spune Berlusconi în spotul publicitar. Fundalul sonor este asigurat de melodia "Un Amore Cosi' Grande", interpretată de Andrea Bocelli.

Spotul va fi difuzat de televiziunea publică italiană, RAI, potrivit ministrului italian al Turismului, Maria Vittoria Brambilla. Noul spot publicitar este deja disponibil pe site-ul italia.it.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici