Beyoncé şi John Legend, la recepţia oferită de ziua lui Michelle Obama

Vedete ca Beyoncé şi John Legend s-au aflat între numeroasele celebrităţi prezente la recepţia oferită cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani de către Michelle Obama, a dezvăluit duminică o invitată de marcă.

390 afișări
Imaginea articolului Beyoncé şi John Legend, la recepţia oferită de ziua lui Michelle Obama

Michelle Obama (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"A fost uimitor, o petrecere incredibilă", a declarat pentru postul CNN analista politică Donna Brazile, după o zi de la petrecerea ale cărei detalii nu au fost etalate public de către Casa Albă.

"Au fost prezenţi prieteni de-ai săi din copilărie, oameni din cadrul administraţiei prezidenţiale", a continuat ea. "Beyoncé a cântat, iar John Legend a cântat «Happy Birthday»", a adăugat Brazile, o cercetătoare afiliată Partidului Democrat, care a condus campania electorală a lui Al Gore în 2000.

"Omagiul cel mai emoţionant a fost pronunţat de către Barack Obama, care a vorbit despre femeia pe care a cunoscut-o şi de care s-a îndrăgostit", a spus Brazile.

Potrivit CNN, recepţia s-a încheiat sâmbătă, către ora locală 2.00 (9.00, ora României).

Michelle Obama se bucură de o popularitate puternică, înregistrând o cotă de 65%, cu 20 de puncte mai mult decât soţul său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici