Beyoncé vrea o cabină complet albă pentru concertul de la Cluj-Napoca

Cântăreaţa Beyoncé, care va concerta luni, pe stadionul "Ion Moina" din Cluj-Napoca, a cerut organizatorilor show-ului să îi pună la dispoziţie o cabină complet albă, dotată cu facilităţi pentru garderobă, machiaj şi hairstyling.

5 afișări
Imaginea articolului Beyoncé vrea o cabină complet albă pentru concertul de la Cluj-Napoca

Beyoncé vrea o cabină complet albă pentru concertul de la Cluj-Napoca

Vedeta americană va ajunge în România duminică, împreună cu membrii staff-ului său, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai organizatorilor, Fundaţia Phoenix. Aceştia vor veni cu două avioane charter de la Adis Abeba, unde ea concertează.

Beyoncé va fi însoţită de un staff de apoximativ 80 de persoane. Pe scenă ea va fi acompaniată de circa 20 de instrumentişti şi dansatori şi va prezenta un show ce se va întinde pe o durată de 120 de minute.

În deschiderea concertului va cânta Paula Seling, începand cu ora 19.00. Timp de 30 de minute, ea va susţine, împreună cu trupa sa, un recital special pregătit pentru eveniment. Acest moment va fi precedat de recitalul unui DJ, care va încălzi atmosfera încă de la deschiderea porţilor pentru public.

Pentru a facilita accesul publicului, portile stadionului "Ion Moina" din Cluj-Napoca se vor deschide la ora 16.00. Accesul pe stadion se va face prin toate porţile, indiferent de categoria de preţ al biletului. Organizatorii au recomandat spectatorilor să citească cu atenţie instrucţiunile de pe spatele biletului, pentru a preîntâmpina dificultăţi la barierele de control.

Montarea scenei pe care va concerta Beyonce a început deja, de joi dimineaţa. Scena, adusă din Germania, este de dimensiuni impresionante - 24 metri lungime, 20 metre lăţime şi 20 metri înălţime, la care se adaugă anexele şi ecranele. Plafonul este pregatit să suporte aproximativ 20 de tone de echipamente video şi de lumini. Echipamentele vor fi aduse cu un avion charter şi transportate de la aeroport la stadion cu cinci tiruri.

Pentru concertul de la Cluj-Napoca au fost puse în vânzare un număr total de 13.500 de bilete, în zonele renovate ale stadionului şi pe gazon. Acestea au preţurile de 45, 55, 70, 75 şi 85 de lei, iar pachetele VIP costă 350 de lei, toate fiind disponibile la Bilet.ro, în magazinele partenere Bilet.ro, precum şi în următoarele locuri din Cluj-Napoca: Casa de Cultură a Stundenţilor, cluburile Diesel şi Fashion şi restaurantul Napoca 15.

Cu o carieră de peste 15 ani şi zece premii Grammy la activ, Beyoncé a devenit cunoscută ca lider al formaţiei Destiny's Child, alături de care a debutat în 1990.

Albumul de debut solo al lui Beyoncé, intitulat "Dangerously in Love" a apărut în iunie 2003, cuprinzând colaborări cu nume precum Sean Paul, Missy Elliott şi Big Boi şi câştigând mai multe discuri de platină pentru vânzări. Cel de-al doilea album solo, "B'Day", a fost lansat în întreaga lume pe 6 septembrie 2006, data la care cântăreaţa a împlinit 25 de ani. Single-urile "Déjà Vu", "Irreplaceable", precum şi duetul "Beautiful Liar", pe care l-a realizat alături de Shakira, au devenit de asemenea hituri internaţionale. În decembrie 2006 a fost lansat filmul "Dreamgirls", în care cântăreaţa a jucat alături de actorii Eddie Murphy şi Jamie Foxx.

"The Beyoncé Experience", turneul mondial de promovare a ultimului album, "B'Day", a început în primăvara anului 2007 şi include spectacole în 29 de state ale lumii, printre care Japonia, Australia, Statele Unite ale Americii, Germania, Franţa, Suedia, Norvegia, Danemarca, Austria, Elveţia, Italia, Spania, Marea Britanie, Irlanda, Belgia, Portugalia, Canada, Rusia, Egipt, România şi Turcia.

Concertul Beyoncé este organizat de Fundaţia Culturală Phoenix şi face parte din seria Vodafone Best Music, începută în 2006 cu Depeche Mode la Bucureşti şi Shakira la Timişoara şi continuată anul acesta cu spectacolul trupei Rolling Stones, de la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici