Beyonce a ajuns la Bucureşti

Cântăreaţa americană Beyonce, care va suţine luni un concert la Cluj-Napoca, a ajuns duminică seara la Bucureşti, însoţită de anturajul său.

1 afișare
Imaginea articolului Beyonce a ajuns la Bucureşti

Beyonce a ajuns la Bucureşti

Vedeta a aterizat duminică seara pe aeroportul Băneasa din Bucureşti, iar la ora 22.50, pe o ploaie măruntă, a coborât din avion.

După ce a fost condusă în interiorul aeroportului pentru formalităţi, ea a fost escortată sub o umbrelă la una dintre maşinile care o aşteptau, aproape de pista de aterizare. Îmbrăcată cu o rochie alb-crem şi un pulover gri, vedeta a urcat într-o maşină de teren cu geamuri fumurii, aparţinând serviciului de securitate BGS.

După ce şi restul anturajului său a coborât din avion şi s-au urcat în alte două microbuze care aşteptau la aeroport, Beyonce şi echipa sa au plecat către hotelul unde sunt cazaţi, fără a face nici un fel de declaraţii presei. Potrivit unor surse, pentru vedetă a fost închiriat un întreg hotel în Capitală.

De asemenea, tot duminică, la prânz, a mai sosit la Bucureşti un avion de tip cargo cu care a fost adusă o parte a echipamentului pentru concert. Acesta va fi transportat spre Cluj în cursul nopţii de duminică spre luni, cu cinci autocamioane de mare capacitate, în condiţiile în care avionul cargo de mari dimensiuni nu a putut ateriza pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca.

Beyonce va pleca la Cluj Napoca luni, tot cu avionul.

După concert, vedeta urma să plece spre Istanbul pentru următorul spectacol din turneu, însă acesta a fost anulat de echipa de fotbal Fenerbache, care a anunţat anularea sărbătoririi centenarului, ca urmare a uciderii a 12 soldaţi turci într-o ambuscadă a separatiştilor kurzi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici