Beyonce a înregistrat un cântec la sediul ONU pentru a marca Ziua Mondială a Ajutorului Umanitar

Cântăreaţa americană Beyonce a înregistrat un cântec la sediul general al ONU din New York, vineri seară, pentru a marca Ziua Mondială a Ajutorului Umanitar, care va fi celebrată pe 19 august.

224 afișări
Imaginea articolului Beyonce a înregistrat un cântec la sediul ONU pentru a marca Ziua Mondială a Ajutorului Umanitar

Beyonce a înregistrat un cântec la sediul ONU pentru a marca Ziua Mondială a Ajutorului Umanitar

Artista americană a interpretat live un cover al piesei "I Was Here", făcută celebră de cântăreaţa Diane Warren, înregistrând cu această ocazie şi un videoclip. O galaxie virtuală a fost proiectată pe fundal, în timpul interpretării lui Beyonce, informează dailymail.co.uk.

Cântecul apare şi pe cel mai recent material discografic al cântăreţei americane, intitulat "4".

Videoclipul filmat cu această ocazie va fi lansat pe 19 august, de Ziua Mondială a Ajutorului Umanitar.

La eveniment au fost prezente o serie de staruri din industria de divertisment americană, precum producătorul muzical Terius Nash, cântăreţul de R&B şi producătorul muzical The Dream, cântăreaţa Diane Warren, actriţele Julia Styles şi Shala Monroque, prezentatorul vedetă al postului CNN Anderson Cooper şi muzicianul Zach Matari.

În fiecare an, pe 19 august, este sărbătorită Ziua Mondială a Ajutorului Umanitar, dedicată angajaţilor fundaţiilor şi asociaţiilor de caritate, dar şi memoriei persoanelor care şi-au pierdut viaţa în timp ce luptau pentru diverse cauze umanitare.

Este data la care trimisul special al Secretariatului General al ONU în Irak, Sérgio Vieira de Mello, şi 21 de colegi ai săi au fost ucişi în bombardamentul care a distrus sediul ONU din Bagdad, în 2003.

Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor '90 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 13 în calitate de artistă solo. De asemenea, Beyonce a jucat în filme precum "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

Beyonce este căsătorită cu rapperul Jay-Z şi a devenit mamă pe 7 ianuarie, când a născut-o pe Blue Ivy Carter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici