Beyonce a vizitat secţia de Pediatrie a Spitalului Oncologic din Cluj-Napoca

Cântăreaţa Beyonce a vizitat, luni după-amiază, secţia de Pediatrie a Spitalului Oncologic din Cluj-Napoca, ea susţinând că îi plac foarte mult copiii, şi că aceştia o inspiră în muzica sa .

11 afișări
Imaginea articolului Beyonce a vizitat secţia de Pediatrie a Spitalului Oncologic din Cluj-Napoca

Beyonce a vizitat secţia de Pediatrie a Spitalului Oncologic din Cluj-Napoca

Beyonce a susţinut, luni seara, într-un cort amplasat lângă scena de pe stadionul "Ion Moina" o scurtă conferinţă de presă, răspunzând doar la trei întrebări stabilite anterior de organizatori şi staff-ul său. Ea s-a declarat încântată de faptul că a venit să cânte în România sperând să revină şi altă dată pentru a susţine aici concerte.

Beyonce a vorbit şi despre albumul "F-Day", spunând că acesta este unul foarte important pentru cariera sa.

"Este un adevărat succes", a spus Beyonce.

Cântăreaţa susţine că este foarte mândră de turneul ei care cuprinde ţări din culturi diferite cum ar fi Rusia, Etiopia, România, Turcia. Ea a rămas plăcut surprinsă de faptul că în aceste ţări versurile pieselor sale sunt fredonate cu uşurinţă în limba engleză de tineri.

"Este fascinant să vezi acest lucru şi nu ştiu cum este posibil", a spus Beyonce.

Ea le-a mulţumit clujenilor care au venit în număr mare la concertul său, deşi plouă şi este frig.

La concert sunt aşteptate peste 10.000 de persoane care asistă la spectacol atât de pe terenul stadionului "Ion Moina", cât şi din tribune.

Beyonce este cazată pe durata celor câteva ore petrecute la Cluj-Napoca în rulota specială adusă din Germania şi care este amplasată chiar lângă scenă.

Pe parcursul spectacolului care va dura două ore artista va schimba câteva ţinute de scenă. Ea a anunţat că după spectacol va părăsi Cluj-Napoca urmând să plece spre Istambul unde va susţine următorul concert.

Recitatul lui Beyonce va începe la ora 20,00 şi va dura două ore. În deschidere, de la ora 19,00, va cânta Paula Seling.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici