Beyonce arată ca o păpuşă Barbie, cu părul blond deschis şi pielea albă - FOTO

Beyonce a fost fotografiată săptămâna aceasta, în Hollywood, la cumpărături, având părul decolorat într-o nuanţă deschisă de blond şi pielea mult mai albă, relatează dailymail.co.uk.

947 afișări
Imaginea articolului Beyonce arată ca o păpuşă Barbie, cu părul blond deschis şi pielea albă - FOTO

Beyonce arată ca o păpuşă Barbie, cu părul blond deschis şi pielea albă - FOTO (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Impresia de piele mult mai deschisă la culoare ar putea fi doar un efect al luminii.

Tatăl cântăreţei, Mathew, este afro-american iar mama acesteia, Tina, este mulatră.

Sunil Chopra, consultat dermatolog la Centrul de Dermatologie din Londra susţine că există soluţii de albire a pielii prin aplicarea unor creme, dar acestea nu pot fi folosite pentru tot corpul, fiind astfel puţin probabil ca vedeta să fi apelat la un astfel de tratament:

"Cei mai eficienţi agenţi de deshidere a nuanţei pielii sunt hidrochinona şi acidul kojic, aceştia intrând în componenţa unor creme care se aplică pe piele. Efectele sunt temporare, dar procedura este folosită de foarte multe persoane. Eu am cel puţin trei pacienţi pe săptămână care îmi cer un astfel de tratament. Totuşi, cremele nu pot fi aplicate pe întreaga suprafaţă a corpului aşa că sunt şanse foarte mici ca Beyonce să le fi folosit."

Nu este prima oară când pielea mai deschisă a cântăreţei atrage atenţia, firma L'Oreal fiind acuzată în 2008 că a folosit într-o reclamă imagini modificate în care Beyonce avea pielea mai deschisă.






Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici