Beyonce, cea mai bine îmbrăcată femeie a anului 2007

Cântăreaţa americană de R&B Beyonce a primit din partea prestigioasei reviste People titlul de cea mai bine îmbrăcată celebritate pe 2007, în timp ce Britney Spears a primit premiul pentru cel mai şocant moment din modă, după ce s-a ras singură pe cap la începutul acestui an, transmite Reuters.

1 afișare
Imaginea articolului Beyonce, cea mai bine îmbrăcată femeie a anului 2007

Beyonce, cea mai bine îmbrăcată femeie a anului 2007

Anul trecut, revista People a făcut o excepţie de la regulă şi a realizat topul celor mai bine îmbrăcate vedete pe baza voturilor cititorilor. Astfel, starul din serialul de televiziune "Prietenii tăi", Jennifer Aniston, a primit titlul de cea mai bine îmbrăcată celebritate, cu 54% din voturile cititorilor.

Anul acesta, publicaţia People nu a mai cerut părerea cititorilor, în schimb, editorii au realizat o listă a celor mai stilate vedete, fără a face un clasament.

Topurile celor mai bine şi celor mai prost îmbrăcate celebrităţi pe 2007, realizate de People, vor apărea în ediţia de vineri a publicaţiei americane şi includ numeroase staruri hollywoodiene alese pe baza gusturilor lor în materie de modă şi stil.

Beyonce, în vârstă de 26 de ani, a fost supranumită "The Showstopper/ Cea uimitoare", în timp ce actriţa Cameron Diaz a fost supranumită "The Legs/ Cele mai feumoase picioare", iar actriţa Katie Holmes, soţia lui Tom Cruise, a primit numele de "The Classic/ Simbolul stilului clasic".

"Beyonce arată uimitor de fiecare dată când iese în public", a declarat editorul revistei People, Cynthia Sanz. "Îi place să-şi arate rotunjimile şi este strălucitoare", a adăugat aceasta.

Beyonce şi-a lansat împreună cu mama sa, stilista Tina Knowles, propria linie de modă, "House of Dereon", care îmbină influenţele hip hop cu cele feminine, precum mătasea sau dantela.

În aceeaşi listă a celor mai bine îmbrăcate celebrităţi feminine au mai fost incluse actriţele Penelope Cruz, Jessica Biel, Drew Barrymore, Jennifer Lopez, Reese Witherspoon, Ali Larter şi cântăreaţa Gwen Stefani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici