Beyonce "falsă" la muzeu, Beyonce "adevărată" la shopping

Cântăreaţa americană Beyonce a înşelat conducerea unui prestigios muzeu vienez, Albertina, trimiţând, marţi, în locul ei pe una dintre sosiile sale, deoarece a preferat să meargă la cumpărături, potrivit presei austriece.

91 afișări
Imaginea articolului Beyonce "falsă" la muzeu, Beyonce "adevărată" la shopping

Beyonce "falsă" la muzeu, Beyonce "adevărată" la shopping (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sosită într-o limuzină, "falsa" Beyonce a vizitat, marţi, muzeul Albertina în compania directorului instituţiei, Klaus Albrecht Schröder, care a acceptat chiar să se lase fotografiat alături de vedetă.

În realitate, adevărata Beyonce, un star al muzicii R&B, care, marţi seară, a susţinut un concert în capitala austriacă, se afla la acea oră la cumpărături în centrul Vienei, în compania mamei sale, au anunţat publicaţiile Österreich şi Heute.

Reprezentanţii muzeului Albertina au fost indignaţi când au aflat despre înşelătorie: "Este ceva inadmisibil. Nu înţelegem de ce a procedat astfel", a declarat Verena Dahlitz, purtătorul de cuvânt al muzeului vienez.

"Am avut o mică bănuială, dar nu eram siguri. După figură, ar fi putut fi ea. De altfel, chiar şi fanii ei s-au lăsaţi înşelaţi", a adăugat Verena Dahlitz.

Muzeul Albertina din Viena se numără printre principalele atracţii culturale ale capitalei austriece şi, în ultimele luni, a fost vizitat de multe celebrităţi, printre care adevăraţii actori americani Angelina Jolie, Brad Pitt şi Nicolas Cage, potrivit precizărilor oferite de reprezentanţii instituţiei.

GALERIE FOTO - Beyonce

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici