Beyonce, în vizită într-o clinică de dezintoxicare

Cântăreaţa americană Beyonce a vizitat o clinică de dezintoxicare din SUA pentru a se documenta pentru cel mai recent rol al său, al cântăreţei Etta James, din filmul "Cadillac Records", o artistă care a fost dependentă de droguri, informează dailymail.co.uk.

32 afișări
Imaginea articolului Beyonce, în vizită într-o clinică de dezintoxicare

Beyonce, în vizită într-o clinică de dezintoxicare

Etta James a devenit dependentă de heroină la vârsta de 21 de ani, iar acest lucru i-a pus mari probleme starului Beyonce în ceea ce priveşte interpretarea acestui personaj. Beyonce a declarat cu diverse ocazii că nu a experimentat niciodată consumul de droguri.

Pentru a pregăti mai bine acest rol, Beyonce s-a adresat unei asociaţii umanitare din New York, care a organizat o întâlnire a celebrei cântăreţe cu şase femei afro-americane a căror viaţă a fost distrusă de dependenţa de heroină.

Acţiunea filmului "Cadillac Records" se desfăşoară în anii '50 şi prezintă povestea fondatorului casei de discuri Chess Records şi a lineup-ului său de cântăreţi.

În film, Beyonce joacă rolul cântăreţei Etta James, iar din distribuţie mai fac parte Adrien Brody, care joacă rolul fondatorului Chess Records, Leonard Chess, în rolul lui Jeffrey Wright, Cedric the Entertainer şi Columbus Short.

Filmul "Cadillac Records" va fi proiectat în premieră la New York, duminică seară.

Knowles a fost nominalizată la Globurile de Aur pentru rolul său din filmul "Dreamgirls" (2006).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici