Beyonce, invitată specială în serialul de succes "Neveste disperate"

Beyonce Knowles ar putea avea un rol episodic în serialul de televiziune de succes "Neveste disperate", potrivit tatălui artistei, Matthew Knowles, care şi-ar dori ca fiica sa să obţină un rol mai consistent în acest show.

26 afișări
Imaginea articolului Beyonce, invitată specială în serialul de succes "Neveste disperate"

Beyonce, invitată specială în serialul de succes "Neveste disperate" (Imagine: Mediafax Foto)

O sursă apropiată starului a declarat pentru MediaTakeOut.com: "(Producătorii serialului, n.r.) au fost de acord să-i ofere lui Beyonce un rol episodic, dar noi sperăm că va mai apărea în serial sau chiar că va obţine un rol permanent", informează breakingnews.iol.ie.

Beyonce Knowles, care s-a căsătorit în secret cu rapper-ul Jay-Z luna trecută, şi care, potrivit presei americane, este însărcinată, filmează în prezent pentru producţia "Cadillac Records", a cărui acţiune se desfăşoară în anii '50 şi prezintă povestea fondatorului casei de discuri Chess Records şi a lineup-ului său de cântăreţi.

În film, Beyonce joacă rolul cântăreţei Etta James, din distribuţie mai făcând parte Adrien Brody, care joacă rolul fondatorului Chess Records, Leonard Chess, pe Jeffrey Wright, Cedric the Entertainer şi Columbus Short.

Knowles a fost nominalizată la Globurile de aur pentru rolul său din filmul "Dreamgirls" (2006).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici