Beyonce primeşte sfaturi pentru gravide de la Gwyneth Paltrow

Cântăreaţa Beyonce Knowles, care aşteaptă primul său copil cu soţul său, rapperul Jay-Z, a apelat la actriţa Gwyneth Paltrow pentru sfaturi privind perioada sarcinii.

259 afișări
Imaginea articolului Beyonce primeşte sfaturi pentru gravide de la Gwyneth Paltrow

Beyonce (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa în vârstă de 30 de ani se află la prima sarcină şi Gwyneth - mamă a doi copii, Apple, în vârstă de şapte ani, şi Moses, în vârstă de cinci ani - i-a oferit mai multe sugestii privind suplimentele alimentare potrivite şi produsele necesare unei sarcini sănătoase, informează contactmusic.com.

O sursă a declarat pentru revista Closer că Gwyneth, care este căsătorită cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a sfătuit-o pe Beyonce să bea câte un pahar de suc de pir în fiecare dimineaţă şi să-şi maseze abdomenul cu ulei de nucă de cocos pentru a preveni apariţia vergeturilor.

"A mai sfătuit-o să facă meditaţie cel puţin o oră pe zi şi să-şi ţină picioarele în apă cu gheaţă pentru a preveni umflăturile", a mai spus sursa.

Se pare că, deşi Beyonce a fost încântată de pachetele cu cristale energetice pe care i le-a trimis Gwyneth, pentru o atmosferă încărcată de pace, dragoste şi sănătate, cântăreaţa nu a fost impresionată de alte sfaturi oferite de actriţă.

"Beyonce ştie că Gwyneth încearcă să arate cât de mult ţine la ea, dar sfaturile sale sunt uneori copleşitoare", a mai spus o sursă. "I-a trimis pachete cu ierburi şi vitamine, dar Beyonce vrea să facă lucrurile în felul ei, aşa cum i se pare mai bine şi nu să i se spună ce trebuie să mănânce", a mai spus sursa.

Starul R&B Beyonce şi soţul ei, rapperul Jay-Z, vor deveni părinţi în primăvara anului viitor, cântăreaţa arătându-şi în premieră burtica de femeie însărcinată la gala MTV Video Music Awards, care a avut loc pe 28 august, la Los Angeles. Beyonce şi Jay-Z au o relaţie din 2002 şi s-au căsătorit în secret în aprilie 2008. De mai mulţi ani, fanii şi presa făceau speculaţii în legătură cu momentul în care vor avea un copil. Deşi sunt consideraţi nişte superstaruri ale muzicii actuale, au rămas întotdeauna discreţi în ceea ce priveşte relaţia lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici