Beyonce şi-a arătat în sfârşit rochia de mireasă. VEZI VIDEOCLIPUL care prezintă momente importante din viaţa artistei

Beyonce le-a arătat în sfârşit fanilor, la trei ani de la căsătoria cu Jay-Z, rochia pe care a purtat-o în cadrul ceremoniei secrete.

1201 afișări
Imaginea articolului Beyonce şi-a arătat în sfârşit rochia de mireasă. VEZI VIDEOCLIPUL care prezintă momente importante din viaţa artistei

Beyonce şi Jay-Z (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rochia pe care a purtat-o cântăreaţa la nunta sa cu Jay-Z a fost creată de mama artistei, Tina, scrie dailymail.co.uk.

Beyonce, acum în vârstă de 30 de ani, care este însărcinată cu primul ei copil, a lansat un videoclip care prezintă imagini importante din viaţa ei, inclusiv momentul în care a probat rochia de mireasă. Vedeta a probat rochia albă cu trenă cu ajutorul unei prietene.

Beyonce şi Jay-Z au o relaţie din 2002 şi s-au căsătorit în secret în aprilie 2008, iar la ceremonie au participat peste 200 de invitaţi. Beyonce urmează să nască primul ei copil, o fetiţă, în februarie anul viitor.

Cântăreaţa a declarat recent pentru emisiunea de televiziune australiană "Sunday Night":

"Soţul meu şi cu mine suntem împreună de zece ani - adică toată tinereţea mea - şi simt că este momentul şi sunt recunoscătoare că Dumnezeu m-a binecuvântat cu acest mare dar pe care o fiinţă îl poate primi. Cred că, pentru că am realizat atât de multe lucruri pentru mine şi pentru că ştiu cu adevărat cine sunt, nu m-am grăbit. Dacă este să vorbim despre timpul potrivit, acum este acest moment şi sunt atât de fericită. A fost cu adevărat greu să ascund acest lucru. Dar acum pot fi mândră şi emoţionată, mă distrez atât de mult la cumpărături - este grozav".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici