Beyonce şi-a descoperit o nouă pasiune. Ce face cântăreaţa în timp ce fiica ei doarme

Cântăreaţa americană Beyonce, care a devenit mamă la începutul lunii ianuarie, şi-a descoperit de curând o nouă pasiune, pictura.

464 afișări
Imaginea articolului Beyonce şi-a descoperit o nouă pasiune. Ce face cântăreaţa în timp ce fiica ei doarme

Beyonce şi-a descoperit o nouă pasiune. Ce face cântăreaţa în timp ce fiica ei doarme (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unei surse, Beyonce pictează atunci când fiica ei, Blue Ivy, este cuminte şi doarme, informează thesun.co.uk.

Beyonce şi-a descoperit această pasiune nouă cu ajutorul surorii sale, Solange, care este pictoriţă pe cale de afirmare şi care i-a oferit câteva sfaturi.

"Solange a luat lecţii de pictură în perioada în care a locuit la Paris, anul trecut. I-a oferit câteva sfaturi lui Beyonce, iar ea s-a apucat serios de pictură. Când bebeluşul Blue Ivy doarme, ea pictează de zor. E o metodă să se relaxeze", a declarat o sursă citată de tabloidul The Sun.

Potrivit aceleiaşi surse, Beyonce a pictat deja patru tablouri, iar unul dintre ele reprezintă un portret al soţului ei Jay-Z care o ţine în braţe pe fiica lor.

Beyonce şi Jay-Z au o relaţie din 2002 şi s-au căsătorit în secret în aprilie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici